Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR Gerçekten çok etikili bir çalışma olmuş turhan bey, teşekkür ederim.. :) Evet faydaları olyor ben 24. gündeyim, kendimi çok daha iyi hissediyorum fakat tm değil çünkü bu 24. günde şöyle bir söz söylemişsiniz;
Zengin olmak için zenginliği hissetmelisiniz...
İşte benim sorunum bu hissedemiyorum zenginliği... :(
Para ve bollukla ilgili olarak ayrı ayrı üç olumlama yaptım. Ama yeterli gelmemiş anlaşılan, olumlama ypamaya devam mı etmeliyim. Bu gidişata göre evet diğer olumlamalarıda yapıcam ama neden zenginliği hissedemiyorum, nasıl hissedebilirim?.. Gerçekten buna öyle ihtiyacım var ki...
Şu anki maddi durumum pek iyi olmadığı için biilyorum ama eskiye göre iyiym bu egzersizle çok fark oldu diyebilirim artık parasızlık korkum yok ama işte sadece zenginliği hissetmede zorlanıyorum... Bu konuda neler yapabilirim, sizin bana yardımcı olabileceğinize inanıyorum.. Diğer arkadaşlarda cevap yazarlarsa çok sevinirim ve evet egzzersizler çok işe yarıyor arkadaşlar sizde fikirlerinizi paylaşırken zenginliği hissetme konusunda da bana yardım edermisiniz lütfen.. Belki bu konuda birbirimize yardımcı oluruz; şimdiden hepinize teşekkürler... |