27-02-2011, 12:46 PM
|
#39 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm Merhaba sevgili günlük
artık her zamankinden 1 saat daha erken kalkmaya alıştırdım kendimi ve sabah 6 da kalkıyorum..sana şu satırları yazarken saat şu an öğlen 12.30 civarı...ve ben saate baktığımda şok oldum...dünyanın işini yaptım hatta biraz uyukladım bile..ve buna rağmen gün daha yeni öğlen olmuş
kişisel gelişim çalışmalarıma devam ederken kendime yeni bir yol çizdim...artık subliminal telkinleri gündüzleri...kendi seslendirip kaydettiğim olumlamaları ise gece uyurken dinliyorum...sesli olan olumlamaları uyurken dinlemenin de faydası olduğunu söyleyebilirim...çünkü kaydetiğim konuşmalarımda geçen cümleler ve kelimeleri aynı anda rüya görme esnasında da duyduğumu farkettim..ve tabi ilginç rüyalar da görmeye başladım...
mesela gece gördüğüm rüyada en çok dikkatimi çeken nokta rüyamda karşımdaki kişiye kendimi hiç olmadığım kadar rahat ifade edişim ve söylediklerimin ağzımdan rahatça dökülmesiydi ve normalde suçlu durumuna düşeceğim bir durumdaydım ancak mazeretimi makul bir şekilde konuşarak açıklamış ve karşımdakine kabul ettirmiştim ve beni hoş görmüştü...olay böyle sonuçlandıktan sonra rüyamın içindeki ben şöyle düşünmüştüm..." vay be, ben hiç böyle konuşamazdım..nasıl oldu da bu kadar ilerledim" diye düşünce geçmişti rüyamda...yani bir yandan konuşuyorum bir yandan da kendime şaşıyordum...ilginç dimi |
| |