Alıntı:
theodora Nickli Üyeden Alıntı
sevgili aprilrose
tam anlayamıyorum,benim gelecekle ilgili korkum var ya parasız kalırsam ya muhtaç olursam gibi;şimdi ben nasıl yapacağım ?rica etsem örnek vererek açıklayabilirmisin.şimdiden çok teşekkür ederim.
sevgiyle kalın |
tüm anlatılanlar doğru yöntemler! EFT de zaten olumsuz olan tüm duygularıyla anlatılır. Sonra ... bu duyguma rağmen kendimi olduğu gibi derinden kabul ediyorum ve çok seviyorum.. diyerek tıplama bitirilir.
Bir de korku meditasyonu vardır. O meditasyonlarla da olumsuz olan enerjiyi dengelemek mümkündür.
Örneğin parasız kalma korkusu için.
Benim parasız kalma korkum var.
Ben parasız kalma korkum olduğunu kabul ediyorum.
Ben parasız kalma korkumu sevgiye dönüştürmeye niyet ediyorum.
Ben Ben parasız kalma korkumu çok seviyorum..
diyerek gözlerimiz kapalı haldeyken göğsümüzden bir kapak açıldığını v e pembe çiçekler sular, şekerler fışkırdığını hayal edelim. Pembe nesneleri pembe her şeyi hissederek seyredelim.
Sonra diğer korkumuza geçelim.
Örn..
Benim muhtaç olma korkum var.
Ben muhtaç olma korkum olduğunu kabul ediyorum
Ben parasız kalma korkumu sevgiye dönüştürmeye niyet ediyorum.
Ben parasız kalma korkumu seviyorum..
diyerek aynı şekilde pembelikleri hayal edin..
Çok doğru bir tespitte şudur. Nasılki tıkalı lavaboyu açıp temizlemeden üzerine akan suyu biriktiremezseniz korkularınızı ve olumsuz düşüncelerinizi sevgiye dönüştürmeden olumlama yapmanında pek faydasını göremeyebilirsiniz..
EFT NLP veya bir başka yöntemle olumsuzu sevgiye dönüştürmeliki SEVGİYLE söylenmiş OLUMLAMA lara yer açılsın..