Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2011, 01:08 AM   #30 (permalink)
Turhan
Üsteğmen

Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice
Standart Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

Sevgili papatya zenginliği hissetmek sandığın kadar zor değil. Olumlamaları yaparken bunları hissederek söyle. en çok zenginim derken hiç içinde hiç bir his uyanmıyorsa boşa söylüyorsun demektir. Olumlamalar sadece söylemekle işe yaramaz önemli olan onlarım sende yaratacağı duygulardır. Güzel bir söz yazmıştı bir arkadaşımız ismini ve konuyu hatırlamıyorum kendisinden bu nedenle özür dilerim " eğer olumlamaları yaparken içiniz ürpermiyorsa, dugularınız şahlanmıyorsa, yüzünüze bir gülücük yayılmıyorsa eksik yapıyorsunuz demektir." gibi bir cümleydi. Programın başında da söylemiştim. " mış gibi yapın" diye. Zengin olduğunuzda neler hissedebileceğinizi düşünün sonra bunları yaşıyormuş gbi yapın. Bunun için şöyle bir yol izleyebilirsin; Önce günlük bir program yap günde 1 kez 3 kez 5 kez kendi durumuna göre ama günde 3 kez 10 ar dakika ideal. Sessiz sakin bir ortamda zengin olmanın sana vereceği mutluluk, özgüven ve özgürlük hislerini yapay olarak kendinde oluştur her defasında bunu daha kolay yaptığını göreceksin. daha sonra bunu yolda yürürken, araba sürerken, yada herhangi başka birşey yaparkende yapabilecek hale geleceksin gemde bir kaç gün gibi kısa bir sürede. unutma zenginliği hissetmen için zengin olman gerekmiyor "mış gibi" yap. mesela çok sevdiğin bir şeyi nasıl ödeyeceğini düşünmeden alıyorormuş gibi kurgula kendini, ona sahip olduğunda yüzüne yayılacak gülümsemeyi, içinde kabaracak olan mutluluğu yapay olarak oluşturabilirsin. Bu duyguları lşturmakta ustalaştığında gerçeği ile yapayını ayıramayacaksın unutma ihtiyacımız olan şey o anda beyninin yaydığı yüksek enerji. Beyin sevgi, mutluluk, korku gibi güçlü dugularla yüksek enerji yayar biz burda mutluluk ve sevinç i yaratacağız beynimiz bunun yapaymı gerçekmi olduğuna bakmaz.

ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.

Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

Başta kendimi sonra herkesi affettim.
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla