Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2011, 11:40 PM   #5 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Kuantum düşünce Muhabbet Kralı

Alıntı:
psmstmmkl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla dalga konusu olacagımız bişey yok bizim bunları deneyerek kaybedecegimiz bişeyde yok ama eger dogruysa yaptıklarımız ki ben inanıyorum buna onlar çok şey kaybediyo
evet çok haklısın benim tek sinir olduğum nokta insanların saygı duymaması ayrıca programa çıkardığı konukların yani kişisel gelişimle alakalı olanların hiç konuşturulmaması valla telefon düşse açıp konuşacaktım adam kuantum düşünce sistemi diyor ötekiler paso fizik dersi verdi ya, çıldıracaktım nerdeyse 4 'e kadar oturdum şanal günseli veya metin kiraz konuşurmu diye tık yok laf ettirmediler adamlara, oscarın bile başını kaçırdım yaw :) hatta bi kadın bağlandı hastalığını kuantum düşünce ile yendiğini anlattı kadınada deli gözüyle baktılar bilim adamları bizim yaayarımıza çalışıyolar biliyorum ama bazen sinir oluyorum onlara :) hani birde şeye sevinmiştim uzun zamandır şu okan muhabbet kralında bu konuyu işlese şanal beyi çıkarsa diye tam çekim yasası tuttu programı çektim ama içerik kötüydü malesef
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla