Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2011, 09:10 PM   #96 (permalink)
bturk
Teğmen

bturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 61
40 Mesajinıza toplam 263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bturk will become famous soon enoughbturk will become famous soon enough
Standart Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

Ben hendek İlköğretim okulu müdiresi Besra TÜRK.Bu yardım talebini başlatalı yaklaşık 1 yıl oldu ama şunu söyleyeyim,forumda çok güzel şeyler konuşuldu,şöyle yapılır,böyle yapılır diye....Çok umutlanmıştık ama ne yazıkki büyük bir hayal kırıklığına uğradık,okulumuz konuşulan yardımların hiçbirini almamıştır.İlk birkaç ay içinde sonuç alamayınca büyük üzüntü yaşadım.Ondan ötürü bu zamana kadar siteye girmedim.Yine de sayfanın başında numaram mevcuttu,ulaşmak isteyen kolaylıkla ulaşırdı,ne yazıkki o da olmadı.Öncelikle ilk başta samimi bir şekilde bu konuyla ilgilenen Sayın Atakan Bey ve diğer tanımadığım samimi arkadaşlardan hem özür diliyorum hem de teşekkür ediyorum.Özrüm bir süre bu konuda onları yalnız bıraktığım içindir.Teşekkürüm ise bizi manevi olarak yalnız bırakmadıkları içindir.

Yazdıklarımı okuyan arkadaşlardan şunu rica ediyorum.Bu konuyu sadece ve sadece Hendek İlköğretim Okulu için açtım.Kimse başka kurum adıyla başka taleplerde bulunmasın.Şayet yapılacaksa da ilgili arkadaşlardan bu sayfayı kapatmalarını rica ediyorum.Hendek İlköğretim Okulu adına devam edecekse ben her zaman samimi sözünde duran Türk vatandaşının yanında yer alacağım
bturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla