Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2011, 10:50 PM   #24 (permalink)
ipekibrisim
Üsteğmen

ipekibrisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 334
154 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really nice
Standart Cevap: meleklerle iletişim

Alıntı:
Siyahça Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ııyyy kafa kıllarım tiken tiken oldu! hiç mi ürkmedin arkadaşım? görmediğin şeye nasıl sarıldın?
hem gerçekten sarılıştınız mı şimdi? resim, mesim bişey kanıt isterük!
siyahça çok güldürdün beni :))) Allah da seni güldürsün bahtından emi...

Bu meleklerle iletişim konusu çok ilginç bir konu. ben hayatımda ilk defa böyle şeyler duyuyorum. bana garip gelen şeyler var. mesela Cebrail a.s. görevi itibariyle vahi meleğidir ve peygamberlerle iletişim kurar. peygamber olmadığı halde görüştüğü bir tek Hz. Meryem vardır.
konsantre olup da çağırdığımızda başucumuza gelen varlığın Cebrail aleyhisselam oldugundan nasıl emin olabiliyoruz.? Peygamber Efendimiz s.a.v. bile vahiyler gelmeye başladığı ilk anlarda emin olamıyormuş. Hz. Hatice ile paylaşıyormuş endişelerini. Hz.Hatice onun endişelerini yatıştırmış ve demiş ki "o melek geldiginde bana söyle." Birgün Cebrail a.s. yine gelmiş ve Peygamberimiz hanımına geldiğini söylemiş. Hz.Hatice gidip Efendimizin sağına oturmuş ve demiş ki "hala burda mı?", "evet" demiş Peygamber; soluna oturmuş "hala burda mı?" "evet." En son Hz. Hatice başörtüsünü açarak peygamberimize sarılmış ve "hala burda mı?" diye sormuş. "hayır artık o burda değil, sen saçını açınca gitti" demiş Efendimiz.
Hz. Hatice "artık hiç endişe etme o gelen Rahmani bir melektir, o Cebraildir. sen de geleceği müjdelenen peygambersin" der. çünkü şeytani bir varlık olsaydı eğer, karı koca ile ilgili mahrem bir durum olduğunda utanmaz ve hala orda durmaya devam ederdi.

bu hikayeden dolayıdır ki, bu bahsedilen tecrübeyi şiddetle yaşama arzusu duymama rağmen endişeler içerisindeyim. çok güzel bir deneyim saf sevgi, şifa ışık falan. harika şeyler bunlar. ama gelenlerin Rahmani olup olmadığını nasıl bilebiliriz?
bu konuda kalbim mutmain olduğunda, dinimize uygun olduğunu öğrendiğim anda ben de uygulamak için cesaretimi toplamaya çalışıcam. siyahça gibi benim de tüylerim tiken tiken oldu yani... bi de sanki yavru kediye sarılırmış gibi meleğe sarıldığını anlatmalar felan.

neyse bu konuda bilgisi olan bizi aydınlatır mı lütfen. teşekkür ederim iyi ki varsınız.... iyiki varız sizi seviyorum özür dilerim.