Alıntı:
psmstmmkl Nickli Üyeden Alıntı
bu ülkede böyle kardeşim adamlar kendileri için bişey yapmıyolar yapanada mani oluyolar okan bayülgeni severim bi çok konuda insanları uyarıyo gelişmeleri için ama insanlar bırak kendi gelişimlerini dedigin gibi yapanlarada deli gözüyle bakıyolar ama durum böyle olunca einstain ın aklıma gelmesi benim onlara gülmemi saglıyo onada deli demişlerdi adam şimdi dünyanın en zeki insanlarından birisi olarak görülüyo bırak görmesin içindeki seni kimse emin ol günü geldiginde sadece saygı duyacaklar |
doğru zaten ben şunu öğrendim birşey eğer eleştiriliyosa doğru yapıyoruz demektir herzaman geçerli değil tabi ama dünyada seninde dediğin gibi pek çok örnek var einsteinda aptaldı sözde okuldan atıldı ama..... :) ya da farklı olmayı seçen insanlar hep yargılandı daha sonra başarıları karşısında eğildi herkes...ben artık eleştirilince hoşlanmaya başladım doğru yoldayım diye, şimdiye kadar dayatılanları yaptıkta ne geçti elimize? okan bayülgen ise Allah için saygılı davrandıda sözde bilim insanları rahatsız oldu...gerçi okan'ın daha önce, önce çevrene sonra evrene ver diyerek dalga geçişinide unutmadım hani :))) herneyse sevgili dostlar öyleyse tam yol ileriiiiiiii :) yaşasın kuantum düşünce :)