05-03-2011, 02:23 PM
|
#353 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü Bayy günlüük, hayatımın karanlıkta kalmış olan 10. ayından sana merhabalarımı sunuyorum. Şu an otobüsteyim, umarım reklam olmaz pamukkale seyahatle gidiyorum. Memnunum. Mutlu sayılırım. İlaçları bırakacağım.
Hele bir deee ne var bakın bakayım burayaa :D :D Bundan yaklaşık 2200 sene önce Kartaca Komutanı Hannibal büyük bir ordu ile Romalılara saldırdı. Romalılar çok büyük kayıplar vererek Kartaca'lıları püskürttü. Büyük felaketten kurtulabilen Roma'lıların ünlü senatörü Marcus Cato o günden sonra her konuşmasının sonunda ''Kartaca yıkılmalıdır'' "Carthago delenda est" sözünü ekledi ve Kartaca yıkıldı.
Ben de bugün egosunun kendisine saldırısından ağır yararlar almış olarak çıkan birisi olaraktan Kartaca yıkılmalıdır sözünü Ego Yokolmalıdır olarak ödünç alıyorum ve günlüğüme yazdığım her yazıyı Ego Yokolmalıdır diye bitireceğimi söylemekten gurur duyuyoruum Hayat güzel. İyi ki varsınız sizi çooookk seviyorum. Ego Yokolmalıdır. |
| |