Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2008, 10:44 PM   #59 (permalink)
reversi
Teğmen

Tesekkür: 0
16 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
reversi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Reversinin günlüğü-yada değişmesi

selam günlüğüm,selam sevgili dostlar işte döndüm.Görüşmeyeli nasılsınız ,her birinizi çok özlemişim ve sizleri seviyorum. çok şükür 96 kardeşimin ameliyatı oldukça iyi geçti ve hastaneden çıkardık;biraz yanında kaldım ve görevi ablama devrederek evime döndüm.Hastanede kardeşimin başında kaldığım günler ve sonrasında ki bikaç gün bi kitap okudum.Size ondan bahsetmek istiyorum .İsmi "zero limit" yazarı JOE VİTALE .hepinize okumanız için tavsiye ederim.Kitabın özü aslında sizin bu sitede yapmaya çalıştıklarınız ile özdeş.Bu kitap eski bie havai yönetiminden bahsediyor:"Ho'opnopono yönetimi "ve bunu Self I-Dentity :kendi kimliğin ile arın ,arın ,arın ,diyor.Seviyorum ,lütfen beni affet ,teşekkür ederim ve özür dilerim ;bu sözleri nakarat şeklinde her daim söyleyin ve arının diyor.En önemlisi de etrafınızda olup bitenden %100 siz sorumlusunuz bunu kabul edin ve bunun için bu sözleri kullanarak arının temizlenin diyor.İşin özü sevgiden geçiyor.Benim çok hoşuma gitti ve ben bunu yapmaya başladım ,faydasını da görmeye başladım.Akabinde çok güzel şeyler olmaya başladı.Kitapta yazıldığı gibi hayatımda ki tüm sınırların kalktığını hissetmeye başladım.umarım sizde okur ve faydalanırsınız.şimdi sıra geldi "gandinin hayatını " anlatan kitabı okumaya.
sevgi ile kalın tekrar görüşene kadar hoş ve mutlu kalın