Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2011, 07:41 PM   #9 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi...

Evet arkadaşlar bende burda hikayemi üstelik bir başarı hikayesini paylaşmaktan gurur duyuyorum bunuda hep hayal etmiştim birşey başaracaktım ve hem kendi hayatıma hemde diğer arkadaşlarımın hayatına ışık tutacaktım sonunda nasip oldu şükürler olsun. Yazımın başında bahsettiğim yaklaşık2 senelik süreç şöyle başladı kısaca anlatayım; 2009 temmuz ayında radyo-tv-sinema mezunu olarak evime döndüm, o gün bugündür hala evdeyim, hiç bir yere kıpırdamadım,çeşitli işlerde çalıştım bu arada zaten berbat ve saygısız kötü ilişkim bitti bunalıma girdim ama şimdi ondan beni kurtardığı için Rabbime şükrediyorum, neyse o bunalımın üstüne birde Bu yazı umudunu kaybeden herkes için ve affetme forumlarında bahsettiğim ailevi kötü durumlar eklendi ve ben artık ölmek istiyordum tam o sırada kişisel gelişime merak saldım ve hayatım kurtuldu, parasızlık, aile içi şiddet, işsizlik, her gün edilen kavgalar beni tüketmişti, işte yazının başaında sözü geçen o iki yılda bunlar oldu halada oluyor ama ben her geçen saniye dahada artan şevkim ve farkındalığım ile tüm engelleri tek tek yıkıyorum.Hayattaki en kötü şeylerden biride insanın hedefi olmaması benim sinema sevdam çok şükür ben kendimi bildim bileli hep var sanki doğar doğmaz ben bu işi yapacağım diye niyet etmişim gibi, geçenlerde 9-10 yaşlarında yazdığım senaryoları bulup okudum hatta duygulandım yani bu sevda benim içime işledi ama şartlar beni bazı şeylerden alıkoydu yani aslında o şartları yaratan bendim :) Herneyse 2004'de 19 yaşımdayken alev alev yanan tutkumu arıyordum o zamanki ben neredeydi? 19 yaşımdayken daha yeni liseden çıkmışım elime bir kamera aldım oynadım yazdım montajladım ve kısa film festivallerine katıldım hatta almanyadan davet bile almıştım ama yıllar sonra ne olduysa neredeyse acınacak durumdaydım bütün gün evde oturuyordum sadece gündüzleri anneanneme yardım ediyor sonra tekrar eve dönüyordum aslında hala öyle şimdide ordan geldim eve ama bu nokta çok önemli; farkındalığımı değiştirdim bardağın dolu tarafına bakmanın bir klişeden ibaret olmadığını anladım ve bu olaydanda sevinecek bir yan çıkardım Sevdiklerimle beraber yaşamak bana yıllarca bakmış insanların emeğini karşılamak yardım etmek müthiş bir duygu bu açıdan bakınca hayatım berbat değil ayrıca Allah korusun bi gün onlar hakk'A yürüdüğünde ben bugünlerimi anıp keşke onlar burda olsa 1 dakika geçirebilsem diyebileceğim şimdi bu sevgi dolu anları doyasıya yaşıyorum eskiden aman derdim herkes geziyo tozuyo hayatını yaşıyo ben 2 ev arası hayat tüketiyorum hayır aslında ileride malesef arayacağım bir hayat biçimi buda ve bu farkındalık içinde şükrediyorum...Ayrıca bu zaman diliminde senaryolar yazmaya ve kendimi elimden geldiğince geliştirmeye devam ettim bu senaryoda ilginçtir ben 12 yaşındayken aklımda olan bir konuydu yani düşüncede başladı şimdi sayfalar dolusu elimde tutuyorum onu...düşünceler maddeye dönüşür :) ben öyle bir hayat yaşıyorumki sanki her an her dakika bir filmin içindeymiş gibi, o kadar içime işlemiş bu hedef benim,arkadaşlar sizde hedeflerinizi böyle içselleştirin işte,artık öyleki biri ile aynı anda hem konuşup hemde karşımda kanlı canlı tasarladığım bazı sahneleri görebiliyorum :) Neyse gerçekleşen şey ise senaryomu ulaştırmak istediğim bağlantı kurmak ve hayatıma girmesini istediğim biri vardı,haliyle ünlü biri bu yani herkes belki ilk etapta bilmez ama tanınmış biri, neyse arkadaşım onun setinde çalışmıştı hatta o film hala vizzyonda ;) neyse onun vasıtasıyla faceye ekledim ben bunu ama tabi sadece ekledim, bu sitede görüp indirdiğim çekim yasası meditasyonunu bu kişiyi hayatıma çekmek için kullanmaya karar verdim ve çalışmaya başladım eee olmadı tabi, :D Ama sonra azimle denemeye devam ettim tam manasıyla onu karşımda hiç bir şey düşünmeden imgeleyip enerji yolladım ve olacağına güvendim sanırım o kuantumsal alanda onla iletişime geçtiğimi hayal ettim çok keskin hatlarla hayal ettim onu neredeyse ona dokunduğumde tenini hissedebiliyordum birde bilinçaltımı şöyle uyardım ondan mesaj alsaam ne hissederdim ben genelde mideme yumruk yemiş gibi olurum heyecanlanıp sevinince bu duyguyuda yapay olarak yaşattım kendime ama hala içimde bir şüphe vardı beni tanımaz görmez ne diye iletişime geçsin diye ama onları yok etmeyi başarmışım demekki işte düngece ben bu konuyu başlatmadan hemen önce iletişime geçti benle, öle durduk yerde,bişeyim ilgisini çekmiş :) çekildi bana doğru :) ee tabi hemen yarın filme başlamıyoruz ama süreç başladı su yoluna girdi inşallah 30 martta istanbulda yanında olacağım :) çevremde o kadar çok insan bana dediki bu işler istanbulda olmazsan olmaz kimseye uulaşamazsın bu işte çalışman için ahlaksız olman gerekir hayır alakası yok ben canlı bir kanıtıyım bir şeyi çok isterseniz o şey zaten sizindir ve birde bakmışsınız ayağınıza gelivermiş tabi sizde fiziksel anlamda çaba sarfedeceksiniz.Bi ayrıntı daha; bu olay olmadan o akşam TRT'de beraber çalıştığım bir arkadaşım vardı saatlerce ona nasihat ettim işini sırf para için yapıyor ve sinema yapmak istiyor ama paradanda vazgeçemiyor mutsuz aklı sinemada bende onu yüreklendirdim hayata bi kez geliyosun 50 yaşına geldiğinde pişman olma sakın dedim meğer karşımızdakiler aynamızmış ona söylerken kendimi yüreklendirmişim :) arkadaşlar şu son 2 yılda neler yaşadığımı ayrıntılı anlatabilsem valla oturup aağlardınız halime, ve çok şaşırıdınız bu kişi nasıl oldu böyle nasıl böyle konuşuyor diye sizi temin ederim ama şimdi burdayım ve hala yaşıyorum nefes alıyorum ya yeter hala bir umudum var yarın bana daha fazla güzellik getirecek öbür gün daha fazla ve sonra artık mucizelerle yaşayacağım :) ev hala yangın yeri ama olsun benim yüreğim pırıl pırıl parlıyor parlaklığımı herkese herşeye yaymak istiyorum :) ve bu site, sizler iyki varsınız diyorum çünkü başıma ne zmaan iyi bir şey gelse hemen sizle paylaşmak ve yardım etmek istiyorum çok mutluyum Tek aşmam gereken şeyler şunlar kaldı çok mutlu olunca hemen kötü bişey olcak sanıyorum hala, ha birde sabırlı olmam gerekiyomuş benim en kötü huyum hemen olsun demem ama bu süreç bana sabırlı olmam için verilmiş sanırım işte böyle arkadaşlar benim hikayem daha çok şey var anlatacak ama artık onlarda sırası gelince, umarım mutlu ayrıntılarla....herkese sevgiler saygılar..... :)
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla