Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2011, 09:53 PM   #13 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi...

Minnettar, topalsolucan,Zerynthia,cliviaf,ipekibrişim,bluegir lx,maviinci ve daha adını sayamadıysam af dileyeceğim tüm arkadaşlarım, esas harika olan sizsiniz, değerli yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ederim,ben bu siteye yardım almak kadar yardım etmek içinde katıldım umarım birilerine dokunabilmeye devam ederim,herkesi seviyorum :) Buarada yazımda belirtecektim unuttum rumuzumun House olmasının sebebide manidar aslında, House M.D. Dizisini çoğunuz bilirsiniz, çevresinde pek sevilmez House, terstir, tuhaftır, çoğu zaman sinirini bozar herkesin,özel hayatıda sorunludur ama hastaneye gelen içinden çıkılmaz vakalarıda bir tek o iyi eder, kimsenin göremediğini o görür ve hastalarını iyi eder, sonrada tüm bu yayarları sayesinde sevilmeyen ama saygı duyulan aranılan biri haline gelir, ben tabi Bizim bu House kadar çok iyilik yapamıyorum o kadar ters ve akside değilim ama tüm olumsuz yönlerine rağmen yayarlı bir karakter olduğu için onun adını aldım, bakış açısına göre değişir ama manidar bence, sadece sizle bunuda paylaşmak istemiştim, sevgiyle ışıkla kalın.... :)
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla