Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2011, 11:16 PM   #7 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Neler Yaşamışım...

Alıntı:
ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
senden uzak durdujkları gibi bendende uzaklaşsınlar dilerim
Amin canım.

Sevgiyle kal.

Alıntı:
gokksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili zerynthia
ne güzel bir yazı.yüreğinden ,ruhundan kaleme akmış:)
kişisel gelişimin (öz ile bütünleşme diyorum) ile ilgili çok güzel ilerlemeler kaydetmişsin...
umarım bu yazın bir çok arkadaşımıza motivasyon olur.
sevgilerimle...
Teşekkür ederimmm... Faydam olmasını ben de çok isterim.

Sevgilerimle.

Alıntı:
topalsolucan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne güzel aktarmışsın içinden geçenleri yaşadıklarını... okurken çok mutlu oldum ve beni çok motive etti yazın:)tebrik ederim umarım hayatındaki olumlu şeyler artarak devam eder 2.Yılın kutlu olsun bu arada:) hep birlikte nice yıllara ...
İyi ki Varsın!!!
Teşekkür ederimmm. Mutlu olman beni de mutlu etti. Sen de iyi ki varsın.

Sevgiyle kal.

Alıntı:
Perpetuals Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Duygularını o kadar içten yazmışsın ki çok etkilendim.Tüm güzellikleri doyasıya yaşamanı diliyorum.
2.yıldönümün kutlu olsun :)
İyi ki varsın.
Ayyy kızçemi etkiledim yaaa inanamıyorummmm... Hep beraber nice yıllara diyorummm... Çok teşekkürler... İyi ki varsın.

Öptüm kocaman. Sevgiler.

Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Farkındalıkların,başarıların artarak devam etsin Hazal'cım, nice senelere :)
hehehe Teşekkürler Gülşen abla.

Sevgiler.

Alıntı:
huzurun kokusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
deneyimlerini ne kadar içten anlatmışsın umarım herkese varlığınla ışık olursun :)
Bu sitedeki birçok kişinin bana ışık olduğu gibi ben de bir mum yakabilirsem daha ne isterim... Işığımız hiç sönmesin, aydınlatalım kendimizi ve etrafımızı o halde. Çok teşekkürler.

Sevgiyle kal.