06-03-2011, 11:16 PM
|
#7 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Neler Yaşamışım... Alıntı: ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı
senden uzak durdujkları gibi bendende uzaklaşsınlar dilerim | Amin canım.
Sevgiyle kal. Alıntı: gokksu Nickli Üyeden Alıntı
sevgili zerynthia
ne güzel bir yazı.yüreğinden ,ruhundan kaleme akmış:)
kişisel gelişimin (öz ile bütünleşme diyorum) ile ilgili çok güzel ilerlemeler kaydetmişsin...
umarım bu yazın bir çok arkadaşımıza motivasyon olur.
sevgilerimle... | Teşekkür ederimmm... Faydam olmasını ben de çok isterim.
Sevgilerimle. Alıntı: topalsolucan Nickli Üyeden Alıntı
ne güzel aktarmışsın içinden geçenleri yaşadıklarını... okurken çok mutlu oldum ve beni çok motive etti yazın:)tebrik ederim umarım hayatındaki olumlu şeyler artarak devam eder 2.Yılın kutlu olsun bu arada:) hep birlikte nice yıllara ... İyi ki Varsın!!! | Teşekkür ederimmm. Mutlu olman beni de mutlu etti. Sen de iyi ki varsın.
Sevgiyle kal. Alıntı: Perpetuals Nickli Üyeden Alıntı
Duygularını o kadar içten yazmışsın ki çok etkilendim.Tüm güzellikleri doyasıya yaşamanı diliyorum. 2.yıldönümün kutlu olsun :) İyi ki varsın. | Ayyy kızçemi etkiledim yaaa inanamıyorummmm... Hep beraber nice yıllara diyorummm... Çok teşekkürler... İyi ki varsın.
Öptüm kocaman. Sevgiler. Alıntı: yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Farkındalıkların,başarıların artarak devam etsin Hazal'cım, nice senelere :) | hehehe Teşekkürler Gülşen abla.
Sevgiler. Alıntı: huzurun kokusu Nickli Üyeden Alıntı
deneyimlerini ne kadar içten anlatmışsın umarım herkese varlığınla ışık olursun :) | Bu sitedeki birçok kişinin bana ışık olduğu gibi ben de bir mum yakabilirsem daha ne isterim... Işığımız hiç sönmesin, aydınlatalım kendimizi ve etrafımızı o halde. Çok teşekkürler.
Sevgiyle kal. |
| |