Cevap: Tanışma Merhaba arkadaşlar..21 yaşındayım özel bir hastanede tıbbi sekreter olarak çalışıyorum.Aranıza dün katılma şansı buldum.Öncelikle yaklaşık 2 senedir hayatımın farklı boyutlarda şekillenmesinden dolayı bazı artılar ve çokça eksilerle beraber bi kabuğa çekilme dönemi baş gösterdi bende.İnsanların beni anlamakta zorlandığını ya da benim onları anlamakta eksik kaldığımı hissettim.Ben daha samimi ve hassas davrandıkça onlar bir okadar yüzeysel oldu.Kırılmasınlar,gücenmesinler derken meğer en büyük kötülüğü kendime yapmışım ; içime attıklarımla boğazıma kadar batmışım. Şimdi değişen ne oldu diye sorarsanız hayatımdaki bir çok önceliğimin yeri değişti.İnsanlar yerine kitaplarla dost oldum.Yaklaşık 6 aydır tarih okuyorum.Bilginin hayatımdaki bir çok boşluğu doldurduğuna şahit oldum.İnsanlarla ilişkilerimi sınırlandırdım.Hatta bazen bende onlar gibi yüzeysel oldum,yeri geldiğinde de açtım ağzımı yumdum gözümü...
Kendimce bazı sorularımın cevaplarını aramak için burdayım.Herşey gönlümüzce olsun.. |