Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2011, 07:50 PM   #10 (permalink)
ipekibrisim
Üsteğmen

ipekibrisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 334
154 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really nice
Standart Cevap: Hayat nasıl millet ?

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence içindeki çocuk hala yaşıyor yoksa bu tarz bir giriş yapmazdın , olgun bir insan daha ciddi bir giriş yapardı .
Hoş geldin dilerim hayattan keyif almaya başlarsın , huzurlu olman dileğiyle , gülekal :)
bigokyanus haklı, içindeki çocuğu gerçekten ölmüş olanlar daha ciddi bir hayat sürüyorlar ve böyle bir ortamda bulunmuyorlar bile. burada paylaşılanlardan bahsetsen çocuk oyunu bunlar deyip dalga bile geçebiliyorlar. ama içindeki çocuğu yaşatmaya çalışanlar ya da en azından benim gibi kaybetmiş de aramaya çalışanlar en azından çaba gösteriyorlar.
dalga senin de henüz ölmemiş içindeki çocuğun. biryerlerde seni bekliyor. çok kormuş olabilir. kendini güvenli bir mecraya gizlemiş olabilir. önce ona güven vermelisin. kendini güvende hissettiğinde o sana yavaş yavaş seslenecek ve kendisini bulman için yön gösterecektir.
içimizdeki rehbere güvenelim.
ve her sabah uyanınca inanmasak da "kendimi seviyorum, hayatı seviyorum, herşey yolunda, güvendeyim" cümlesini tekrarlayalım. başta inanmasak da 40 gün sonra inanarak söylüyor olacağız zaten.
hoşgeldiniz, güzel paylaşımlar dileğiyle...