Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2011, 11:49 PM   #16 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi...

Maşallah yaşadıklarına, ne güzel yazmışsın, bütün samimiyetini, şükrünü hissedebiliyorum yazında. Okurken gözlerim doldu. Devamlı olsun inşallah.

Alıntı:
house Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Uzun zaman oldu, yaklaşık 2 yıl kadar,yani neredeyse olacak o kadar...Çabalar,sözler,eylemler hep bi yere kadardı....Tıkandı kaldılar hepsi...Ama bu gece bir ışık yandı,parıl parıl parlayan, alev alev yanan, yakmayan ama ısıtan, aydınlatan....Ben gene çok ufakta olsa bir umutsuzlukla atmıştım bu adımı, fütursuzca diledim sanmıştım ama oluverdi hemde bu konularla hiç ilgilenmeyen birine anlatsam bi tarafı ile gülerdi, imkansızlığı konusunda bana saatlerce nutuk çekebilirdi....Ama oldu...Ama oldu işte...Bu gece bir dilek tuttum ve gerçek oldu...Sonunda Kuantum Sıçramayı Yaşadım.Şükürler olsun.... Her türlü imkansızlığı yendi ve beni buldu çünkü biliyordu benimde yüreğimin taa derinlerde onu istediğimi...Çağrıldığı üzere geldi...O da beni beklermiş meğer....Uzun zamandır tanışırmışızda ayrı kalmışız gibi, günlerce susuz kalmışız gibi, delicesine hasret giderir gibi....Herşey bi kenara iliklerime kadar hissettim,hücrelerimle istedim tüm varlığım bir bütün oldu,etrafımı saran ışık,endişelerim gölgesini yendi ve ben şimdi zafer sarhoşu olarak bir günümü daha tamamladım hamd olsun...Gün gene yeniliklere gebe ve ben seçme farkındalığına sahibim şükürler olsun...Gün yine yeni umutlara gebe ve ben yine onları umut olmaktan çıkarıp gerçekliğe dönüştürme gücüne sahibim şükürler olsun....Beni yaratn Rabbimin izni olduğu sürece kullanayım diye verdiği aklı, olayları seçmekle kullanmaya ve dilediğim hayatı yaşamaya hazırım...Ben, şu an burdayım ve istediklerimi realiteye geçirmeyi seçiyorum,seçmekle kalmıyor başarıyorumda...Şükürler olsun....İyi geceler olsun...
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla