Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2011, 09:08 PM   #47 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Arrow Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

6. Gün : Ototelkinin Gücü

Sizinde anladığınız gibi bu zenginleşme programının amacı ototelkinleri günlük kullanarak beyninizi yeniden programlamanızı sağlamak. Bunun için basit bir neden var: çalışıyor! Tutarlı bir şekilde pozitif telkinler kullanmak hayatınızda inanılmaz değişiklikler yapabilir.

Bunun nedeni şaşırtıcı bir şekilde basit olması ve bende onu ima ediyordum. Bilinçaltınız kati bir şekilde düşünüp inandıklarınıza göre deneyimlerinizi hazırlıyor. Bunu daha öncede belirttim. "Siz düşündüğünüz kişi değilsiniz. ama ne düşünüyorsanız o kişisiniz." ve " siz bütün gün boyunca ne düşünüyorsanız o sunuz"

Yine söylüyorum kendinizi rahat hissetmiyorsanız inandırıcı gelmiyorsa inanmak zorunda değilsiniz. Ancak burada verilen düşünceleri ve egzersizleri 30 gün boyunca denemelisiniz. Sadece inanıyormuş gibi burada yazılanları yapın. Çünkü çalışıyor. gerçek hayatta sonuç alacaksınız.

Yaşamınızı daha tatmin edici bir seviyeye çıkaracak çok faydalı yeni psikolojik araçlar öğreniyorsunuz. Şüphelerinizin, korkularınızın. tereddütlerinizin yolunuza çıkmasına izin vermeyin. Çok basit diyede ihmal etmeyin aksatmayın sadece 30 gün boyunca burada yazılanları okuyun ve yapın.Sadece deneyin ne kaybedeceksiniz.

Aslında siz zaten günde 24 saat hipnotik telkinler kullanıyorsunuz. Ben yaratıcı değilim, ben fakirim, ben güçsüzüm, ben sağlıklı değilim gibi olumsun şeyler düşünürseniz bilinçaltınızı bu düşündüklerinizi hayatınıza çekmesi için koşullandırıyorsunuz demektir ve aklınızda olsun bilinçaltınız inandığı şeyleri hayatınıza getirebilecek güçtedir.

Bunu bütün gün yapıyorsunuz. Hayatınızı kontrol etmenin kilit noktası zihninizi hayal ettiginiz şeyleri yaşamınıza çekecek düşüncelerle doldurmak. Bunun en kolay yolu işe afirmasyonlar ile başlamak. Afirmasyonlar tek başlarına hayatınızı değiştirecek güce sahip değillerdir. Ancak onlar beyninizi bu telkinlerin gerçek olması için yollar armaya ve bulmaya teşvik ederler.

Siz zihninize "Tüm ihtiyaçlarım karşılanıyor" dediğinizde bu hemen sizin mental bakışınızı değiştirecek ve bu sizi yeni inancınızı somut bir şekilde ifade etmek ve gerçekleştirmeye çalışmak için cesaretlendirecek. Pozitif olumlamalar, afirmasyonlar zihninizin yönünü oluşturur. Olumla va afirmasyonları hayatınızın yönünü belirleyecek şekilde kullanacak güce sahipsiniz. Bunu Kullanın.

Şimdi beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın;

EVRENİN SINIRSIZ ZENGİNLİĞİ İÇERİSİNE DALDIM. TÜM İHTİYAÇLARIM ANINDA KARŞILANIR. ZENGİNLİĞİM VE REFAHIM İÇİN ŞÜKRAN DUYUYORUM. HERŞEY YOLUNDA GİDİYOR.

GÜNÜN EGZERSİZİ.:
Bu günün eylemi dünkünün devamı, zihninizi yoğunlaştıracağınız,basit bir olumlu cümle buldunuzmu. Herhangi bir negatiflikle karşılaştığınızda bunu aklınızdan geçirdinizmi. Yaptıysanız Tebrikler, yapmadıysanız lütfen bugün yapın. Zihninizin yoğunlaşacağı basit bir olumlanızın olması ve bunu kullanarak devamlı pozitif kalmanız gerçekten hayati önem taşıyor.

GÜNÜN SÖZÜ : Hedefleriniz ve onlara ulaşmak için planlarınız gideceği limanı olamadan denizlede dolaşan gemi gibisinizdir.