Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2011, 12:12 AM   #69 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Arrow Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

24. Gün : Zenginliğinizi

Paylaşmaktan Zevk Almanın Beş Yolu

Muhtemelen daha önce defalarca gelirinizin küçük bir kısmını bağışlamanın önemini duymuş yada okumuşsunuzdur. Bende size aynı tavsiyede bulunacağım.

Fakat sadece gelirinizin bir kısmını bağışlamanızı değil aslında bunun temel nedeninin anlamanızı istiyorum. Zenginliği paylaşmayı paylaşmaktan gerçekten zevk almayı öğrenmenizi istiyorum. Başkalarına yardım edebilecek paranız olduğu için ve paylaşabileceğiniz servetiniz olmasından zevk almayı başkalarına bağışta bulunabildiğinizde kendinizi bunu yapabildiğiniz için daha güçlü hissetmenizi istiyorum.

1. Para sizin yaratıcı enerjinizin bir sembolüdür: Paraya bağlandığınızda beyninize paranın gitmesinden korktuğunuzu söylersiniz böylece enerjinizin akışını kesersiniz. Gitmediği gibi gelmezde. Paranızın bir kısmını paylaşarak beyninize yaratıcı enerjinizin sınırsız olduğunu ve herzaman yeterince paranız olacağını söylersiniz. .

2. Zengin olmak için zenginliği hissetmelisiniz.: Zengin olmak için her zaman ihtiyaçlarınızı karşılayacak paraya sahip olduğunuzu düşünmelisiniz. Paranızı paylaşarak her zaman ekonomik gücünüzü önemsediğinizi ve bu güce sahip olduğunuzu gösterirsiniz.

3. Pek çok insan paranın kötü olduğunu yada en azından iyi olmadığını düşünür: Fakat aslında para ne iyi nede kötüdür. Para sadece fiziksel realiteler için araçtır. Yine para iyi amaçlarla kullanılabileceği gibi kötü amaçlarlada kullanılabilir. Para kendi başına nötr dür. Paranın iyi yönde kullanılacağını belirleyecek güç sizde. Zenginliğinizi paylaşarak inandığınız şeylere yardım ederkek paranın dünyaya pozizif bir etki yaratabildiğini kabul ettiğinizi gösterirsiniz.

4. Vermek Harika Hissettirir: Sizi parayı paylaşmaktan alıkoyan psikolojik bir engele sahip olduğunuzda parayla ilgili negatif enerji yaymaya başlarsınız. Böyle yaparsanız para ile ilgili enerjinizi boşa harcamaya başlayabilirsiniz Bağışlamakla parayı kaybetmekten korkarak enerjinizi bıoşa harcamaktansa paylaşmaktan zevk alarak çoğalmasını sağlayacak pozitif enerji yayabilirsiniz.

5. Gidenler ve kalanlar nelerdir ; Parayı bağışlamak zenginliğin size akmasını sağlayacak kanalları açar. Siz parayı bağışladığınızda para farklı yollardan size tekrar geri gelir. Çok geçmeden paranın hayatınıza sonsuz bir şekilde aktığını hissedeceksiniz ve paranızı guruve sevgi ile paylaşacaksınız.

Beş dakikanızı Aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın:

Zenginliğimi özgürce paylaşıyorum. Hayatımı zenginliğin akışına minnetle açtım. İhtiyaçlarımı karşılayacak ve başkaları ile paylaşabilecek kadar para her zaman var.

Günün Egzersizi : Bugün sahip olduğunuz serveti paylaşmanın bir yolunu bulun. Elde ettiğiniz gelirin küçük bir kısmı ile ihtiyacı olan birilerine yardım etmeye karar verin. Nasıl paylaşacağınız önemli değil ancak sahip olduğunuz parayı paylaşmaktan zevk almanız önemli. Bugün zenginliğinizi sizi mutlu edecek bir şekilde paylaşmanın bir yolunu bulun.