Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Planner, canım benimmmmmm, Çok sewindim senden haber aldığıma. Üstelik bu yazdıkların da harika. Bu kadar ilerlemen de harika canım. Yavaş yavaş ilerlemekte fayda var elbette. Yaptıkça açılıyorsun. Zaman zaman girip yine bizimle ilerlemeni paylaş. Ben başlayıp bir sorun yüzünden yarım bırakmak zorunda kalmıştım, yeniden başlayamadım. Ama ilerledikçe açılıdığın doğru. Benim de burada eklemek istediğim bir şey var. Lütfen benim bedenim esnek deyip birden başlamayın. Yavaş yavaş ilerlemek çok önemli. Üstelik önemli olan hareketleri ard arda yapmak değil, onları hissederek yapmak. Yavaştan meditasyon kıvamına geçeceksiniz. Plannerım benim, yazdıkların için çok teşekkürler, Seni çok özlüyorum bilesin, arada beni habersiz bırakma cancağızım:)) Kuccak kucak sevgilerimle |
Yazdıklarına harfiyen katılıyorum. Kesinlikle maymun iştahlı olmamak lazım. Bir hevesle başlayıp bırakmak hem zaman kaybı hem de bir başarısızlık daha demek. Dediğin gibi hareketleri hissederek yapmak da ayrıca önemli, bedenin farkında olmak bambaşka bir duygu. Ben 5'er kere yapıyorum bu hafta, muhtemelen haftaya da 5 olacak, sayıyı artırmayacağım. Çünkü özellikle son harekete geldiğimde artık zorlanıyorum. Sayıyı tutturacağım derken amaçtan sapmak en son isteyeceğim şey olur.:)
Hareketin ayrıntıları tabi ki önemli ama bedenimiz öylesine harika bir mekanizma ki zaten o seni ayarlıyor. Mesela nefesi doğru almazsan zaten rahatlayacağın ya da daha zinde olacağın yerde nefes nefese kalıp hamallık etmiş gibi oluyorsun. Örnek biraz ağır kaçmış olabilir ama benim gözlemim bu yönde.:)
Öpüyorum kuzu.:) Daha sık görüşmek dileğiyle, sevgiyle kal.
Not: Ben de seni ve burayı çok özledim. Kelimelerle anlatılamayacak şeyler bunlar, sevgi böyle bir şey işte.:)