Konu: merhabaaaa
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2011, 01:44 PM   #6 (permalink)
smile28

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smile28 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: merhabaaaa

bana çok çabuk etki mi etti bu telkinler kafam karıştı. şöyle ki çok karamsar herşeyin eksi tarafını gören ben olumsuz bişey düşünemiyorum bile :) ve şansım inanılmaz arttı bana göre tabi.
örneğin pazartesi zor bi işim vardı şefin işi çıksa 1 hafta bu iş sallansa diye çok düşündüm ki şef işkolik biri imkanızı istedim.ama pzt şef yoktu kar olduğu için akomda görevli :) ve kardan dolayı yapmamız gerekn iş 1 hafta ertelendi :)
bu sabah kızımı servise vermeye giderken merdivende düştük.. ve fena düştük...normal de ben kahretsin der homurdanır kalkardım gün boyuda sinirli olurdum...ama düşerken kızımı korumak için üzerime çektim onun altta kalmasını engeleyip benim üstüme düşmesini başardım aslında normalde tersi olurdu bence.ve ben kızımla kışı olduğu gibi yaşıyorum diye güldüm. gülerek iş yerrindeki arkadaşlarıma anlattım kızım çok korktu ağladı ben kalkamadığım için bana bişi oldu sandı...ama şükürki benim altımda kalmadı şükürki daha kötü düşmedik.ve eşim bizi uyarmışt tedbirli iniyorduk merdivenleri....şükürki uyardı ya uyarmasa idi tedbirsiz inse idik nasıl bir düşüş olurdu bilemiyorum :)
smile28 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla