Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2011, 05:05 PM   #75 (permalink)
Turhan
Üsteğmen

Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice
Standart Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

Özlem çok teşekkür ederim çokta güzel olmuş editörüm olurmusun lütfen :)

Neyse 25. günü aşağıda veriyorum herkese sevgiler.
2.5 Gün
Dün elde ettiğiniz gelirinizin küçük bir kısmı ile yapıcı yönde yardım yapmanın önemine değinmiştim. Yinede asıl önemli olan ekonomik yardımdan çok benzersiz kişiliğiniz ile dünya ya yapacağınız yardımlardır.

Mutlu olmanız için paranın miktarından bağımsız olarak, iyi birşeyler yaptığınızı hisetmeniz önemli. Yaardımlar hayatınıza anlam katar, arkadaşlarınıza, ailenize, dostlarınıza yada üm dünyaya farletmez, yardım etmez size olumlu ve güçlü bir duygu verir. Diğerlerinin hayatına nasıl yardımda bulınacağınız tamamen size kalmış ama bunu yapmış olmaktan guru duyacağınız mutlu olacağınız bir şeyler bulmalısınız. "gitti paracıklarım" " öff parayıda yardıma harcadık ay sonunu nasıl getirecğiz" gibi olumsuz duygular uyandırmayacak birşeyler bulmalısınız yada kendinizi bu konuda eğitmelisiniz. sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım ama kritik bir nokta;olduğu için önemli. sonuçta yardımda bulunacaksınız ve yardım etmekten mutlu olacaksınız ne olduğu çok önemli değil.

Paraya sahip olmaktan duyacağınıuz mutluluk yerine eşinize arkadaşlarınıza, ülkenize yani birilerinin hayatına yada insanlığa katrkıda bulunarak hayatınıza anlam katacak sizi mutlu edecek birşeyler bulmalısınız. Bunu nasıl yapacağınız size kalmış ama birilerinin hayatına katkıda bulunarak mutlu olacağınız bir yol bulun. Bağış yapmaktan yada para saçmaktan bahsetmiyorum kendi özgün kişiliğinize uygun birşeyler olmalı.

25 günlük eğitimin sonunda artık tahmin edebileceğiniz gibi değer katma duygusu yaratmak, bir şeyler üreterek evrene değer katarken yada bağışta bulunurken pozitif hissetmek, size anlatmaya çalıştığım tüm diğer psikolojik süreçlerle beraber gider, hayatınızı zenginlik enerjisinin akışına ve fiziksel sağlığa açar.

Bugün eşsiz kişiliğinize odaklanmanızı istiyorum. Hangi özellik sizin kişiliğinizi tanımlar. Güçlü ve zayıf yanlarınız, çoşkularınız, gariplikleriniz, takıntılarınız nelerdir? Bugün bu özelliklerinizden zevk alın ve bu özelliklerin sizi diğerlerinden ayıran sizi farklı kılan özellikler olduğunun farkında olun.

Bugün tekliğinizle (benzersiz olmanızla) gurur duymanızı ve dikkatinizi eşsizz kişiliğinizle nasıl diğerlerinin yaşamına olumlu katkılarda bulunacağınıza odaklayın. Dünyada bir amaç için bulunduğunuzun farkına varın. Eşsiz kimliğinizle burdasınız çünkü insanlığın evriminin devamı için yapmanız gereken birşeyler var. Kendinizin ve başkalarının hayatında nasıl bir pozitif katkıda bulunabileceğinizi bulmak için dikkatinizi kendi hayatınız imkanlarınız üzerinde yoğunlaştırmaya karar verin.

5 dakikanızı aşağıdakilerin doğruluğunu hissetmeye ayırın;
BEN BENZERSİZİM, BU DÜNYADA BENİM GİBİ BİR İNSAN YOK. DÜNYAYA KATKIDA BULUNABİLECEĞİM BU ÖZGÜNLÜĞÜMDÜR. BU ÖZGÜNLÜĞÜMLE HAYATIMA ZENGİNLİK KATACAĞIM.

Günün Egzersizi; En az bir tane sizin dışınızda birine yada birşeylere olumlu katkıda bulunacabilecedğiniz en az bir tane eylem düşünün ve bunu yazın. Ve bu gerçekleştirmeye karar verin. Tüm imkanlarınızda bunu gerçekleştirmek için uğraşın.

ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.

Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

Başta kendimi sonra herkesi affettim.
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla