Cevap: Merhaba. Aranıza yeni katıldım yardımcı olabilirmisiniz. Sevgili Arkadaşım,
Bu sitede olman bir tesadüf değil herşeyden önce HOŞGELDİN:) Telkinlerin faydalı olacağına inandığını söylüyorsun.Öyleyse uygulama presedürünü uygulayarak devam etmelisin.Günde 8 saat düzenli dünleyebilmenin bir yolunu bulmalısın.Ondan da önce iyileşmeye gerçekten NİYET etmelisin.Nİyet etmek için olumsuz hiç bir cümle kullanmamalısın.Örneğin bu hastalıktan kurtulmaya niyet ediyorum DEĞİL..BEN SAĞLIKLI OLMAYA NİYET EDİYORUM.BENDE VAR OLAN TANRISAL GÜCÜ TANIYOR VE ONU AKTİF KILMAYI SEÇİYORUM.YAŞAM ENERJİM TÜM HÜCRELERİMDE AKTİF.ŞİMDİ TÜM GÜCÜMÜ SEVGİYLE KULLANMAYA NİYET EDİYORUM.BEN HUZURLU VE MUTLUYUM. Tüm bu onaylamaları yüksek sesle dile getirebilrsin.Kullandığımız her bir sözcük anlamdan öte bir enerji taşır.Sesli olarak dile getirdiğimiz onaylama çalışmaları gerçekleştirmenin yollarından biridir.Şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar..Yıllardır araştırdığım ve öğrendiğim; en kadim öğretiler dahil olmak üzere İnsanoğlunun muhteşem bir Tanrısal varlık olduğu gerçeğidir.SENDE bu gerçeğe dahilsin sakın bunu unutma:)) SEVGİLERİMLE... |