Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2011, 08:34 PM   #2 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Gerçekten değiştirebileceğiniz tek kişi

gerçekten çok ama çok doğru karşımızdaki insanlar bizim aynamız, dikkat edin sürekli şikayet eden ve başkalarında kusur arayan insanları daha yakından tanırsanız eğer şaşırtıcı bir şekilde görürsünüz ki aynı şeyleri bizzat kendileri yapıyorlar mesela ben sahipsiz sokak hayvanlarına bakıyorum besliyorum bana diyorlarki o kadar aç insan varken ne diye hayvanları besliyorsun? bende diyorumki benim bütçem ancak hayvanlara yetiyor peki sen insanlara yardım ediyormusun? bu kadar eleştirdiğine göre insani yardım vakfı falan kurdun diyorum susuyo, e beni eleştirme hakkın eğer eleştirdiğin konuda donanımlıysan haklı olur....Ayrıca biz kişisel gelişimle kendimizi geliştirdiğimizde neden hayatımızdan olumsuz insanlar çıkıyo? veya kavgalı olduklarımızla aramız düzeliyo? çünkü onlar bizim aynamız biz değişirsek dünya değişir, dikkat edin ben dahil herkes nefret ettiği bir davranış biçimini ya yapmıştır ya ondan korkar yada yapmaktan korkar ve karşısındakini yerden yere vurur....mesela homofobik insanlar ölesiye korkarlar bir erkeğe aşık olmaktan o yüzden gereğinden fazla erkeklik taslarlar kadın döverler vs vs buarada benimde yakında basılacak bir kitabım var oradada bir bölüm var bununla ilgili yani insanın kendini dışarıdan görüp yabancılaşması ile ilgili o kısma benzettim bu yazınızı çok hoşuma gitti etkilendim sanki farklı zamanlarda farklı ama yanı cümlelerle ifade etmişiz kendimizi... :) sevgiler
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla