Konu: Aydınlık
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2011, 04:53 PM   #5 (permalink)
yaseminist
Çevirmen

yaseminist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the rough
Standart Cevap: Aydınlık

“Yaşamda en önemli şey kazançlarımızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir; akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur.” William Bolith

Ben de çok yakın bir zamanda, çok iyi işler yaptığım bir müşterimi kaybettim, benim herhangi bir kusurum yok, sadece başka birisi ile çalışmayı tercih ettiler, yani onların kendi kişisel tercihleriydi bu, ama yine de üzülmedim desem yalan olur çünkü aramızda senelerdir süregelen bir ilişki, iş ilişkisinden öte bir dostluk vardı, ya da ben öyle sanıyordum ama yanılmışım, beni esas üzen de bu oldu zaten, neyse ki bu kayıbı kazanca dönüştürmenin yollarını bulmayı başarıyorum, belki de bu tecrübem sayesinde işlerim ve müşterimle olan ilişkilerim de çok daha iyi bir yöne doğru gidecek, bu arada en büyük destekçilerimden biri de katıldığım bir seminerde Özlem hanımın hediye etmiş olduğu "Bolluk ve Bereket Meditasyonu" oldu, sabah akşam ve gün içerisinde sıkıldıkça bu meditasyonu dinliyorum ve bu sayede sanırım iş hayatımın bu sancılı dönemini çok daha kolay bir şekilde atlatıyorum, o sebeple Özlem hanıma bu çalışması için teşekkürlerimi sunuyorum....
Artık hayatımda o müşterim olmasa bile, kazancımın eskisinden çok daha iyi olacağına inancım tam...
yaseminist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla