Konu: MİNNETTARIM
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2011, 10:14 AM   #10 (permalink)
minnettar
Yüzbaşı

Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minnettar is on a distinguished road
Standart Cevap: MİNNETTARIM

Bak canım günlüğüm... Sana söz vermiş idim ama sözümde duramadımmm... neden diye sakın sorma, çünkiiii bir sürü neden sıralaya bilirim...Sadece sana verdiğim söz mü tutulmayan sanıyorsun, kendime verdiğim sözleri de tutmadım....:(((( Ama bu sabah birşey farkettim biliyormusun kendimi.... Ben birşeyler yapmaya karar verince , onu ennnn güzel haliyle yapmalıyım yoksa olmaz sayılmaz, olmamıştır zaten.... bu düşünceler daha başta beni yoruyor , sonrasında oldumu oluyor mu, yapamadım zamanım yetmedi niye böyle hissettim şimdik bu düşünce de nerden çıktı falan falan filan falan... bir sürü şey, sürekli bii kontrol, sürekli bir nabız olayıııı.....sıkıldım....şimdik herşeyi akışa birakmamın daha doğru olduğunu düşünerek' çünki diğerinde başarılı olamıyorum, bilemiyorumda ne yapmalı ,' şimdik böyle olsun lütfen.... Birde kendimi çok sık eliştiri yağmuruna tutardım ama bu sabah farkettim ki ben beni seviyorum, isteyipte yapılamayan herşeye rağmen...kendimi çok seviyorum.... şimdilik bu, ama şunuda biliyorum ki dönüşüm muhşeşem olacak, daha öncekiler gibi en büyük fark ise sorgulamadan olduğu kadarıyla ve çok inanaraktan yapmak istediklerimi yaparak ve hayatımda önceliğimin kendim olması gerektiği düşüncesiyle çıkacağım yola ama çıkmadan bu yola bazı karekteristik taraflarımı düzenlemem lazım...yoksa gene aynı şeyimi yapıyorum, birşey yapılacaksa herşey mükemmel olmalı... offff çok sıkıcı..... neyse şimdik birşey düşünmek istemiyorum.... hoşçakal...
minnettar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla