12-03-2011, 01:30 PM
|
#12 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MİNNETTARIM Alıntı: cliviaf Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba minnettar,
Bütün mesajlarını okumadım çok özür dileyerek soruyorum, telkin dinliyor musun? Ya da huzurlu, mutlu bir yaşam için herhangi bir çalışma yapıyor musun?
Sevgiler | Teşekkür ederim ilgin için...Ben 1 seneyi aştı, bu siteye bağımlıyım... ama sanırım birşeyler ters gitti.Kimsenin de umudunu kırmak istemem zira hayatımda çok da olumlu şeyler oldu, ben sadece hedeflediklerime ulaşmak konusunda savaştayım.. ilk herkez gibi ego ve suçluluk telkinlerini yeter derece de dinledim ve faydalarını da gördüm çok şükür... sonra kendine güven atalardan özgürleşme v.b. telkinleride kafi derece de dinledim ve öncelik belirlediğim hedef olan boyumu uzatmak la ilgili telkinle beraber suçluluk, ego telkinlerinide bir veya iki defa dinliyorum günlük... mutlu olmak adına yaptığım planlı birşey yok... ben hayatımdaki hedefleri daha fazla geçiktirmemek teleşı ve herşeyi en mükemmel şekliyle yapma kalıplarından kurtulamıyorum... araya illaki birşeyler giripte başka şeylere yoğunlaşıp pratiklerimi aksatınca sanki baştan beri yaptığım bütün emeklerin boşuna imiş ve işe yaramıyacağı düşüncesini yenemiyorum bu düşüncede diğer isteklerime geçikeceğimi tetikleyince yorgun argın kendi savaşımdan çıkıp nefes alma ihtiyacına giriyorum ama daha önce de denedim gene aynı şeyler oldu o yüzden bu sefer çok çaresiz kaldım..nerden tutacağımı bilemedim....Durum bu arkadaşım... bir çözüm bulmalıyım ama herşeyi sıfırdan yaşatmayacağı gibi emeklerimide kazanca çevirebileyim ,öncelikle buna yoğunlaşmak isteyim eğer becerebilirsem....eğer kendimi ikna edemezsem yandım,bakalım o zaman neler olacak ben de.... sevgiyle kal.. |
| |