12-03-2011, 09:43 PM
|
#336 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k benim dunyamla burdaki insanlarr çok çok çok farklıı. dun ev arkadasımla ılk defa bu kadar kötü tartıştıkk... ben onu bi gun dövucem ama haberi yokk .,nasıl bu kadar kötü anlayamıorumm . yada neden bu kadar kötü bi insan benim hayatımda anlayamadımm anlam veremiorumm.. artık uyku duzenım bozulduu bıra yadırr bu şekildee.gece 7 kere falan uyanıyorummmm . vede korkuorum yakında psikologa gitmek zrunda kalıcamm diee. yaşadığım yere alıştım en azından bu güzell ama başka sorunlarım varr ev arakadsım meselaaa ondan nefret ediyorum bı ınsan bitti dediysemm benim için bıtmıştırrbede BİTTİİİ . benım hayatımda hepp iyiler vardı . ama bu kız kıskançç hemde çokk ondan biran önce kurtulmam lazımm eyy allahım ne olurr bu kızdan kurtulmam için hastanelere geçişşş hızlansınnn . bende enn ii hastaneye gideyimm rabbım yardım bu koca ve iğrenç şehirde kimsem yokk . guzel insanlarr ıolsunn hep karamsarr hep kötuluk hep takıntılı zaten opsesif bozukluk varr . o surekli bişeylere lanet okuo surekli şikeyet edioo sürekli ve artık bıktım benımde psikolojimi bozuuoo vede bosduu .. allahım kurtar bei burdann
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |