Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2011, 09:50 PM   #27 (permalink)
ELPARANOID
Teğmen

Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: Bu siteye üye olanları ruh hastası ilan etmişler....!

Verdiğin linke baktım, ama orada "ruh hastası" diye bir yazıya rastlamadım. O sitenin uyesi falan değilim yanlış anlaşılmasın. 2008-de araba almak istediğim zaman arabalarla ilgili bölümünü okumuştum. Verdiğin linkteki yazıları okumasam ben de saldıracaktım)) Eğer birisi subliminal telkinleri anlamıyorsa ya beynin çalışma şekliyle ilgili bilgisinin azlığındandır, ya da subliminalın ne olduğu ile ilgili hiç bir fikrinin olmamasındandır. Mazur görmek gerek. Bana da telkinin plesebo etkisini gösterdiğini söyleyen birisi oldu. Ama ben de ona telkinlerin 24 yaşımda benim boyumu yaklaşık 1.5 sm uzattığını söyledim. Bu somut bir cevaptır. İşin içine fiziksel değişim girince hiç kimse bir söz söyleyemiyor.
O sitede ve hatta bu sitede subliminal telkinlerin kötü amaçla kullanıla bileceği fikirleri geçiyor. Tamam kullanıla bilir, güvenmiyorsan dinlemeyeceksin. Ama 2006-dan bu yana bu sitedeki telkinleri dinleyenlerden hiç biri zombi olmadı. Demek ki, güvenilir bir site.
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla