Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2011, 10:04 PM   #69 (permalink)
güzelolacak

Tesekkür: 22
6 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
güzelolacak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: olacaklari hissetme

Alıntı:
FuzuLee67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba ismim okan bu topic icin uye oldm desem yeridir. dertmidir ödülmüdür bilemem ama bende bişiler var yasım 21 ankaradaki bir universiede ögrenciyim. bendeki olay dejavu yada yanılma unutup hatılama değil. metafizikle ögelerle alakam bulunmamakla beraber olacak seyleri biliyorum. basit örnekler vermek istiyorum. 5-6 sene oncesinin bi sarkısı nedense gelır dılıme yanımdan gecen arabada o calar 5-6 dakıka ıcınde kesin olur. karsımdakı ınsanın sölıceklerını kelımesı kelımesıne tahmın edebiliyorum hiç tanımadıgım yoldan gecen insanlara takılyırom bazan hebsi değil bazı kısıler dıkkkatımı cekıyor takıpedıyorum gözlerımle ne yapıcaklarını bılıyorm bıskuvi alıcak birazdan diyebılıyorum hemde markasına kadar cok gecmeden 10 -12 dakka ıcınde gidip bakkaldan alıyo:S sadece insanlarla degıl olaylar hakkındada var yolda yururken ortada hiçbişi yokkan bı agaca takılıyo gözum agacın dalı kırılıyor. bi gun fırtına vardı 3 kısıye takıldım yalvar yakar yolun karsısına gecirdim onları tam gectik altında bekledıklerı bınanın catısı uctu. en son vize dönemınde notlarıma bakıyorum bi tuhaflık hisseetim okuyamadım elıme kalem alım 6 soru yazdım ertesi gun altısıda sırası sırasına cıktı . sormak ıstedıklerım ise sunlar;

- biskuvi örneğinde o ınsan biskuvı alıcagı ıccın mi ben öle hısseettim yoksa ben o kişiyi mi biskuvi almaya yonlendırdım.
- bu özelliğimi kontrol edebılme yada geliştirme yolları var mı
- anormal miyim:S

acil cevaplarınızı beklıyorum. bi kaç metafizik, uzakdogu sanatları vs ıcerıklı forumda paylaştım durumumu pek ikna edici seyler söyleyemediler. cvblarınız önemlı bnm icin şimdiden saolun.

BENDE SABAH YENİ KALKTIĞIMDA GÖRDÜĞÜM TUSUNAMİ RÜYASININ HENÜZ ETKİSİNDEN KURTULAMAMIŞKEN OĞLUMUN ''ANNE JAPONYADA TSUNAMİ OLMUŞ BİLİYOMUSUN'' DEMESİNE HADİ YA BANA NELER OLUYO DİYORDUMKİ BU BAŞLIĞI GÖRÜNCE 5-6 GÜNDÜR DİNLEDİĞİM TELKİNLERDEN OLABİLECEĞİNİ ANLAMIŞ BULUNUYORUM.BEN BUNU BİLE İLGİNÇ DE-ĞERLENDİRİKEN SİZİN BU ANLATTIKLARINIZ ÇOKK İLGİNNNÇÇÇÇ GERÇEKTEN.O FORUMDA NE GİBİ YORUMLAR YAPTILAR MERAK ETTİM DOĞRUSUBU ARADA SEN ANORMAL DEİLSİN AMA YAŞADIKLARIN HENÜZ İKNA EDİCİ, NET BİR AÇIKLAMA GETİRELEMEDİĞİ İÇİN ŞİMDİLİK ANORMAL GİBİ GÖRÜNÜYORR
güzelolacak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla