Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2011, 10:45 PM   #70 (permalink)
ELPARANOID
Teğmen

Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: olacaklari hissetme

Bu cumartesi ilginç bir şey oldu. Ben işteyim, arkadaşımın koltuğunda oturuyorum, arkadaşım da benim koltuğumda oturmuş. Aklıma sanki, bu olayı daha önceden sezdim gibi geldi. Artık rüyadamı gördüm, başka türlümü beynime geldi tam bilemiyorum. Ama aklımdakı olayda odamıza bir kişinin daha girmesi gerekti. Normalde o kişi bizim odamıza pek uğramaz. Bir az bekledim ama o kişi gelmedi. Ben de demek ki, beynimde kuruyorum diye düşündüm. Ama yaklaşık bir saat sonra falan o kişi geldi. Yani tamı tamına hayalimdeki hadiseyi yaşadım ve kendi kendime "yuh artık" dedim)). O an yaptığım şey, odada oturuş şekli ve kişiler, yani her şey aklımdakıyla aynıydı. Telkinle bir ilgisi varmı bilmem))
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla