14-03-2011, 02:26 PM
|
#126 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün affediyorum... Alıntı: house Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim değerli yorumlarınız için ancak bu kişiyle yüzlerce kez konuşmayı denedik ama olmuyor gerçekten kan bağım olan bir kişi ve her gün neler yapıyor bir bilseniz yani aslında verdiğiniz tavsiyeler çok yayarlı ama bu öyle bir insanki tanımanızı isterdim tezlere konu olur yani, benim sorunum şu ona olan nefret ve kızgınlığım tıkanıklık yaratıyor bende, eziyetlerinide hergün devam ettiği için affedemiyorum hadi onuda geçtim böyle bir ortamda olumlama vs gibi şeylerde yapamıyorum Allah'ım nasıl çektik bu insanı hayatımıza neden çektik bilmemki? :( | Merhaba arkadaşım.... Ben elimden geldiğince dikkatle okudum ve empati yapmaya çalıştım...Durumun ne kadar can sıkıcı,engeleyici ve çok zor olduğunu tahmin ediyorum..Benim düşüncelerim de ,eğer birşey olması gerekiyorsa bir şekilde olmalı diye bir doğru var... ve olayları çözümlemeye çalışırken en doğru olandan başlarım,tahmin ettiğim sonuç alınmadıysa girişimimden dolayı yaşananlara göre yeni bir strateji belirlerim...ve illaki o sorunu Allahımın izniyle çözüme ulaştırırım..Bunları yazıyorum ışık tutabilirim belki diye...Senin hayatında olan ve aynı pozisyonlarda bir kan bağına ben de sahibim ve ne derece zarar alınabileceğini çok iyi biliyorum...neyse detaylara girmeyeceğim... Ben öncelikle eleştirinin onun yaptığı yanlışların hiçbirşekilde hissettirilmemesi gerektiğine karar verdim ve bunu diğer aile bireylerinin hareket tavırlarınıda kontrolaltına alarak onlarla konuşup ikna ederek yaptım... Çünki bir insan zalimse eğer Sevgisizdir sevgi açıdır ama bunu hiçbir zaman kabul etmez çünki egoları vardır.Doğru bildiği yanlışlarla yanlış üstüne yanlış yapar ve ortalığı kangrene çevirir..ve kimsenin zaten onu sevmediği gerçeğini bilinçaltında yaşar ve saldırı saldırı daha çok ikna etmek için kendini... böylece ispat eder ve rahatlar..öncelikle sevilmediğini bildiği için böyledir kendindeki hataları örtpast etmek için böyle bir yalana ikna etmiştir kendini...Aslında çok detaylı bir durum... Formül şuydu, kısaca o ne hata yanlış yaparsa yapsın hiç tepki vermeden sürekli sevgiyle yaklaşmak ve onun güzel olduğunu yada hiçbir özellik yoksada bir tane bulup o tarafıyla ilgili gizli övgülerde yapıyorduk ve o olmayan şeyler olur duruma gelmeye başladı... sevildiğini anladı ama yıllar sürdü... ve düşünceleri aydınlandı ve bukadar şeye rağmen bana katlandılar demekki beni gerçekten seviyorlar oldu....Ve inan iyileşti fakat uzun ve zorlu bir süreçti...Şimdi senin durumunla ilgili acil ne olabilir diye düşünüyorum ,tabii bu bir fikir onun olumsuzluklarını iyileştirecek bir telkin müziğini hissettirmeden dinlettire bilirmisin acaba diye düşünüyorum...bunu bir düşün arkadaşım, belki herşey tahminimizden çok kolay çözülür inşallah... Eğer paylaşmaya devam edersen, beraberce düşünür bir yolunu buluruz elbet... Ama şu dakika itibariyle bunu dert değil , çözüm bulunacak olan bir problem olarak yaşamanı öneririm...Bu herşeye daha farklı bakmanı sağlayacak inan... Umarım herşey güzel olur... |
| |