Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2011, 08:22 PM   #13 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :)

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben buradayım House, üzülme sen:))) Zaman zaman oluyor okunmama problemleri, ama merak etme, zaten senin de dediğin gibi önemli olan içindekileri dışarı çıkartmak.

Bu ara çok az konu okunur oldu zaten, yorumlar katılım da azaldı. Bunun sebebini ben de çok merak ediyorum:))

Böyle bir forumda okunma sıkıntısı yaşamak bana da biraz garip geliyor.

Geçici bir dönemdir diye düşünüyorum, değil mi???

İçten paylaşımlarını keyifle okuyorum, trafik artacaktır, sen kendin için de olsa yazmaya devam et, önemi olan geriye dönüp baktığında kendindeki ilerlemeyi görmek :))

İnan bana harika hissedeceksin:))
Saol canım benim :) iyi yanlış anlaşılmadığıma sevindim ;) evet ben herşeye rağmen yazmaya devam edeceğim zaten amaç popüler olmak yada 1000 kişi okusun 1000 kişi cevap yazsın değil ama sadece seninde dediğin gibi bencede pek buaralar yorum yada paylaşım olmuyo sanki ben kendim olduğu kadar başkalarınıda başarı hikayelerini duymak için can atıyorum neyse tekrar teşekkür ederim çok ince ve çok tatlısın
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla