Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2011, 10:08 AM   #9 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: Osmanlıda Müzikle Tedavi

çok güzel bir başlık olmuş emeklere sağlık. ben aradıgıma muzik kategorisindeki başlıklara bakarken farklı kategorilere bakmak yada sitede aratmak aklıma gelmemişti. sağolsun yeni bir hayat ın yardımı ile aradıgımı bir nevi buldum diyebilirim.
zekama olumlu etkı yapacak ve geliştirecek müzik arıyordum.
sanırım fiziksel rahatsızlıklarım için nihavent ya da buselik makamı
zihnim için isfahan makamı ve bolca mozart dinlemem lazım:)

moderator arkadaşlarımdanda bir ufak ricam var mümkün olan bir arada bu başlığı müzik kategorisine taşıyabilirlerse daha çok kişi yararlanabilir. çoğu zaman aramıyoruz genelde kategorilerden yardım alıyoruz çünkü. hem böyle yararlı bir konu müzik kategorisinede zenginlik katacaktır.

emeği geçen herkese ve aradıgımı bulmama yardım eden yenı bir hayat a ayrıca teşekkürlerimle:)
sevgi ve ışıkla dolu olasınız her daim:)
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla