Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Seni anlıyorum. Aslında yavaş yavaş herkesi anlıyorum ama özellikle de seni... Yeni bir kıtayı keşfeder gibisin şimdi, sana uzak, senden farklı gördüğün her şeyden farklı senin rengin beyaz, benim tenim koyu belki gözlerim çekik, Ellerim küçük... Sözlere düşürdüğüm gölgeler farklı. Hissedişim, susuşum, kabul edişim farklı. Senin okuduğun şiir, bildiğin yöntem, sevdiğin kadın farklı... Benim konuştuğum dil, kalbimdeki iz farklı... Güneşe baktığımız açı farklı... dinlediğimiz sesler, düşlediğimiz güzler farklı. Bu farklarla anlıyorum seni işte, Bana benzemesen de... Beni görmesen, duymasan da. Anlamaya çalışsan da, çalışmasan da... Beni sorgulasan, çekiştirsen, düzeltmek istesen, Bir kere bakmadan, dokunmadan geçsen de... anlamamak için kendini yırtsan da anlıyorum, anlayacağım. sen bu ağacın bana paralel uzanan dalında ben sana inat yukarıdan kıvrılıp güneşe kaçan yanında İstesen de istemesen de anlıyorum istesem de istemesem de... Bambaşka bir kalıba sokup, Yanlış açıdan bakışını, Tanımaktan kaçışını anlıyorum... Ve asla bir tokat olmayacak sözlerim ben o canlılardan değilim. En yakınındakinin seni göremeyeceği bir açıdayım Seni döndürmedim, etrafında dolandım Bir yakınından bir de uzaklaşıp yukarıdan baktım Duydum, dinledim, anladım, hissettim Gözlerimi kapadım, hayal ettim Diledim, dua ettim. Şükrettim, iman ettim, ikrar ettim. Bu yüzden anlıyorum, bugün, şimdi, şu anda ve bundan sonra... ama sen sen ol, kimseyi benim kadar anlama. |