Cevap: Okyanus güncesi Ohhh nemizlik , ohhh nemizlik , oğlumun evi temizlerken söylediği cümle bu , elektirik süpürgesini açtığımda nasıl mutlu oluyor anlatamam ve başlıyor ohh nemizlik ohh nemizlik , sonraki cümlesi de anne ben süpürcem oluyor :) Oğlum gibi ben de bugünlerde temizlik yapıyor bir yandan da ohh nemizlik diyorum , yavaş yavaş kalıcı temizlik , bazılarının sayesinde yalnızlığın hep var olduğunu , birilerine bağımlı olmadan tek başına güçlü olunması gerektiğini anlıyorum ve en önemlisi elimden geldiğince uyguluyorum ... Evet eş , dost , anne , baba , kardeş , evlat hepsi bir yere kadar , insan ölene kadar kendiyle ve kendi için yaşamasını bilmeli. Ve ilk adımı atıp sabah yogaya da başladım , 7 dk sürdü çünkü oğlum gece boyunca her yarım saatte anne diye uyandığı için 7. dakikada anne çığlıkları yükselmeye başlayınca bırakmak zorunda kaldım , 8 diyafram , 8 göğüs kafesi ve 8 de kol altı nefes çalışması yaptım ( Prahamsa Maha Yogi Akif Manaf önderliğinde ) süper iyi geldi , yorgun değil çok dinçim ve çokkk enerjik bir gün geçiriyorum . Nefes söylenişi bile hoş , ne önemliymiş meğer... Öğle tatilinde de saçlarımı kestirdim , çok güzel oldum yine :) Şaka bi yana çok beğendim kesimini ve çok hafifledim , ohhh nemizlik ohhhhhhhhhh nemizlikkkkk :) |