Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2011, 03:05 PM   #92 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: Okyanus güncesi

yüzümde koca bir tebessümle okudum :) özlemişim sizleri dünya tatlıları:) benım yegenler genelde elektrık supurgesınden korkarlar görünce öcü gibi kaçıyorlar:))) temizliği sevmesi ayrıca güzel :) ohh nemizlikk ohhh nemizlik;)

saçların içinde sıhatler olsun sevgi okyanusum:)

kesinlikle katılıyorum sana. tek geldik tek gidicez bu dünyadan.. ne kadar canın olursa olsun insan kendısıne yetebilmeli. ve sanırım ne zaman kendımıze yeter olucaz o an başlıcak çevremizdekilere yardımcı olmamız tam anlamıyla.

burada büyüyorum sayende yazdıklarınla, sevginizle huzurunuzla besleniyor ruhum müthiş bir mutluluk sarıyor beni:) yüreğinize ruhunuza sağlık uzun ömür huzur diliyorum:) öperim ikinizide ben :) yaradan muhabbetinizi herdaim baki kılsın:) nazarlardan saklasın sizi:)

sevgi okyanusum prensimiz sevgiyle kucaklıyor ve öpücükler gönderiyorum:)

sevgi ve ışıkla dolu olasınız herdaim:)
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla