Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2011, 03:32 PM   #95 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Okyanus güncesi

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tatlım çakılımmmmm , bu çakıl ismi bir insana ancak bu kadar yakışır , ne güzel , tam üstüne oturmuş bir lakap ...

Atacağım meleğim tüm fazlalıklardan olumsuz her şeyden kurtulacağım ...

Yoga uykusuzluğa rağmen çok enerji verdi , tavsiye ediyorum ne güzelmiş hakkıyla nefes almak...

Senin hayatının da çok iyi olduğuna , her şeyin yolunda gittiğine çok sevindim , dilerim huzurun artarak devam eder...
Bütün fazlalıkları savur rüzgara gitsinler, senden uzak olsunlar canım benim.
Yoga ewet güzel bir fikir fakat ben biliyorsun ki uzunca bir süredir devamlılık sağlayabilecek bir konumda değilim. Başlayıp yarım bırakmak da benim ağırıma gidecek. Ben biraz rafa kaldırdım bunları.

Ama meditasyona yeniden sarıldım. Bu halimi meditasyona borçluyum zaten.

Bazen kendimi "üç küçük domuz" masalında gibi hissediyorum canım. Sen emek emek toparlıyorsun, bir kurt geliyor, üflüyor, püflüyor ve emek emek bir öncekinden sağlam yaptığın çatını darmadağın ediveriyor.

Birkaç cephede aynı anda savaş veriyorum. Hadi bir tanesi bitti, bunun keyfini süremeden başka bir cepheden darbe geliyor. Galiba benim sınanma zamanım bu. Saçma bir şekilde kuyruğu dik tutuyorum, çaktırmıyorum. Atılan bombadan ses çıkmayınca, patlamadı sanıyorlar. Böylesi daha iyi, çünkü daha önce görmediğim kötücül fikirlere karşı savunmasız kalabiliyorum. Tartışmadan atlatıp bionik görünmek, içten yaralarımı sarıp kendimi tedavi etme stratejisini belirlemiş durumdayım.

Biliyorum birgün vazgeçecekler. Bu yaralanmıyor deyip gidecekler.

Of ne doluymuşum... daha neler neleeerrrrr...
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla