15-03-2011, 03:42 PM
|
#97 (permalink)
|
Guest | Cevap: Okyanus güncesi Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Bütün fazlalıkları savur rüzgara gitsinler, senden uzak olsunlar canım benim. Yoga ewet güzel bir fikir fakat ben biliyorsun ki uzunca bir süredir devamlılık sağlayabilecek bir konumda değilim. Başlayıp yarım bırakmak da benim ağırıma gidecek. Ben biraz rafa kaldırdım bunları. Ama meditasyona yeniden sarıldım. Bu halimi meditasyona borçluyum zaten. Bazen kendimi "üç küçük domuz" masalında gibi hissediyorum canım. Sen emek emek toparlıyorsun, bir kurt geliyor, üflüyor, püflüyor ve emek emek bir öncekinden sağlam yaptığın çatını darmadağın ediveriyor. Birkaç cephede aynı anda savaş veriyorum. Hadi bir tanesi bitti, bunun keyfini süremeden başka bir cepheden darbe geliyor. Galiba benim sınanma zamanım bu. Saçma bir şekilde kuyruğu dik tutuyorum, çaktırmıyorum. Atılan bombadan ses çıkmayınca, patlamadı sanıyorlar. Böylesi daha iyi, çünkü daha önce görmediğim kötücül fikirlere karşı savunmasız kalabiliyorum. Tartışmadan atlatıp bionik görünmek, içten yaralarımı sarıp kendimi tedavi etme stratejisini belirlemiş durumdayım. Biliyorum birgün vazgeçecekler. Bu yaralanmıyor deyip gidecekler. Of ne doluymuşum... daha neler neleeerrrrr... | Oyyyyyy kuzummmm kıyamammmm sana, sen güçlüsün be çakılım tüm bu sorunlarda senin güçlülüğüne güç katman için geliyorlar , böyle durumlarda şu lafı çok seviyorum , Allah dağına göre kar verirmiş , ne denli güçlüsün ki sorunları üst üste karşılayabiliyorsun . Bravo sana .. Her yiğidin harcı değildir tek başına varolabilmek , sen tek başına var olduğunu gördüğüm ender insanlardansın , ne mutlu ki sana çok muhteşem yetiştirmişler seni... Annenin , babanın yüreğine , emeğine sağlık... Hadi bakalım yine yeni yeniden ohhh nemizlik , ohhh nemizlik :) |
| |