Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2011, 03:57 PM   #343 (permalink)
bigokyanus
Guest

Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

Alıntı:
yelda_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bugun çok çok çok kötü ulaşımın olmaığıı ,can guvenlığımn olmadıığı bi yere görevlendirme verdilerr.
ve tamaen haksızlıklaa surda başıma bişey gelsee kimsenin ruhu duymayacak ve ben burda o kdar çok korkuorummkiii.
sabahtan beri hem aglayıp hep calışıorum .
ama çokk çok ço korkuorumm .
biraz sonra istifamı yazmayı biiel dusunuorumm .
canıma tak ettii bugunn .
hakektmedim yaaa benn .neymiş efendim burda calışan rapor almışş mışş..
görevlendirme yetkisi olmayan biri beni buraay agöndeerdşi yaa .nefret ediyorum ondann
Ben 2003 yılında Diyarbakır'ın Eğil ilçesinin dere mahallesi köyünde vekil öğretmenlik yaptım , sırf öğretmenleri yok mahrum kalmasınlar diye, her gün dolmuştan inip 4km. yürüyordum köye doğru , oraların kışı çok soğuk yazı da çok sıcak geçer , sen düşün halimi ... Bir gün bile isyan etmedim aksine faydalı olduğum için mutlu oldum . Kaç ayakkabı eskittim o yollarda tahmin bile edemezsin , taşlık patikaydı yollar .... Öğrencilerim sözde 5. sınıftı , yarısı okuma yazmayı bile bilmiyordu diğer 2 öğretmen rapor aldığı için 1,2,3,4. sınıfları da sınıfıma alıyor birleştirilmiş bir şekilde ders yapıyordum , üstelik kızlarını okula göndermemeyi düşünen velilere tek tek laf anlatmaya çalışıyordum , ek derslerle diğerlerine yetişmelerini sağlamaya uğraşıyordum .

Şimdi ne mi oluyor öğrencilerimin tıp fakültesini falan kazandığını duyuyorum o mutluluk bana fazlasıyla yetiyor ...

İsyan etmek , istifayı düşünmek yerine kime nasıl ne kadar faydan olabilir onu düşün , nasipten öte yol gitmez, orda senden öğrenecekleri olan olabilir belki de verdiğin bilgilerle birinin canını kurtaracaksın kimbilir...