Cevap: Geri döndüm! :) Ben sorunumun özüne indim ve şu cevaba ulaştım, benim sorunum genel olarak hayatım ve hayatımın dışardan görüntüsü ile ilgili. Biriyle sevgili olmak bile benim için bu yüzden önemliymiş, yani bütün sorunlarım eninde sonunda dönüp dolaşıp başkalarının düşüncelerine bağlanıyor. Hayatımın görüntüsünü önemsiyorum, insanlar beni dışarıdan çok sevilen, çok beğenilen, güzel bi geleceği, güzel bi ilişkisi olan, bazı taşlarını yerine oturtmuş bi insan olarak görsün istiyorum. Ve başkalarının hayatlarındaki bu durumlar bende kıskançlık yaratıyor, bunları kendim için isterken aslında sırf görüntü olsun, bana yetiyor. Sanırım bu toplumsal normlarla da alakalı, eski erkek arkadaşımla beraberken okulda insanların bana karşı davranışı değişmişti, saygıları artmıştı sanki. Her durumda önce görüntüyü düşünüyorum... Sanırım bu problemin üzerine düşersem ve hayatı yarattığı görüntü üzerine değil de olduğu gibi düşünmeye başlayabilirsem bütün sorunlarımı çözüp sıçramayı gerçekleştiricem...
Bugün kafamdan bunlar geçti bi ara okulda yalnız kaldım ki aslında ben tek başıma da vakit geçirmeyi seven bi insanım ama yalnızlığım beni rahatsız etti... Neden? Çünkü yalnız olucaksam evde olmayı tercih ederim... İnsanların beni yalnız görmesi hoşuma gitmeyen... Tek başıma olmam değil... Bunu aşmama yardımcı olacak olumlamalar biliyorsanız lütfen bana yardımcı olun... Başkalarının düşünceleri telkinini dinleyeceğim ama bunun felsefesini anlamam açısından yazılı birşeylere de ihtiyacım var... |