15-09-2008, 11:50 AM
|
#12 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Eft ile İlgili Anahtar Kelimeler sevgili esmir cim..
sevgili selinarosa ile birbirimizin mesajlarını anlamaya çalıştığımız için yanlış anlamalara yer verdiysek kendi adıma özür dilerim..
(yanıtlar ikimiz arasında olduğu için bana atıfta bulunmuş gibi gözükmekte.. sevgili spy.game de beni iyi tanıdığı için selinarosa ya beni yanlış anladığını söylemek istemiş..
tıpkı senin selinarosa için parantez açışın gibi o da benim için bir parantez açmak istemiş.. )
dolayısıyla yanlış anlaşmalarımızı bir kenara bırakarak doğru adreste buluşmanın keyfiyle sevgiyle devam edelim yolumuza..
bir önceki mesajımda birliğimizden beraberliğimizden söz ettim..
tüm dünyaya ulaşmaktan her bireyin kendi payına düşeni bu forumdan sevgiyle almasından bahsettim..
sevgiyle alırken arkasından aynı yollardan geçecek olanlara sevgi dolu izler bırakabilmeli..
kalıcı olan bu forum.. ben sen o her şey geçici.. geriye izlerimiz ve öğrenebildiklerimiz öğretebildiklerimiz kalacak izimizden yürümeyi seçenlere..
bu iz mutluluğa giden iz olduğu için bir çok takipçisi olacaktır.. yeni üye eski üye diye bir kimlik yarışı olmadı olmamalıda..
herkese ulaşmayı amaçlayan bir adres yeni gelen her dostu gönülden sevgisi ile kucaklar..
karşılıklı eksiklerimiz olabilir ama bunlar tamamlanacak kadar kolaydır eminim..
yürüdüğümüz bu yolda her gün yenileniyoruz ve her gün bu adreste hepimiz yeni üyeler oluyoruz..
hepimize kucak dolusu sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |