Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2011, 11:53 PM   #24 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :)

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hımm...bu sitemin beni çok güldürdü..emin ol senin yardımına her zaman hazırız..ama kimi farketmedi kimide bilgisi olmadığı için yazmamıştır..kediler hakkında hiçbir fikrim yok. lütfen onu internetten araştır. ama diğer konuda bir iki şey söylemek istiyorum. bizim iç dünyamız , çevremize çektiğimiz insanları oluşturuyorsa çevremizdeki insanlara iyi ve kötü sıfatını kendimiz yüklüyoruz demektir.

karışık bir cümle oldu belki . ama ilişkilerde her şey iki kişinin ilişkiye yaklaşımına göre belirlenir.mesela iyi biriyle birlikteyken kaprislerle hayatını ilişkisini mahveden insanlar var..yani ilişkide olduğun kişi ne kadar iyi olursa olsun senin ruh halin ilişkinin gidişatını belirleyecek.kaygılarını ilişkiye bulaştırırsan kaygı dolu bir insanla birlikte olursun.. ve mutlaka o kaygıları deneyimlersin..o yüzden mutlaka kaygılarından kurtulup tertemiz bir sayfa aç her yeni insanda..

yaşadıklarını deneyimlemek için kar say..kötü insanlar seni kızdırmasın ve korkutmasın.. çünkü onlarda sana çok şey öğretecekler..Ama biz şöyle isteyeceğiz..Hayatı keyifle güven ve sevgi içinde deneyimlemeyi seçiyorum..Öğrenmem gereken şeyleri güven içinde öğrenmeyi seçiyorum.ve seçtiğim herşey en kısa sürede beni buluyor..
ama gülme bana napayım çok çaresiz ve yalnız hissettim kendimi ama geçti napayım bu siteyi ve herkesi çok seviyorum insan sevdiğine alınırmışayrıca yorumuna çok teşekkür ederim evet benim hissettiklerim karşı tarafı ve yaşananları etkiliyor ama benim şaşırdığım bu konuda herşeyi hallettim sanıyodum yani kendime güveniyodum hatta yeni bir ilişkiyi çok istiyodum hayatımda hatta eskiden çok beğendiğim biri tekrar hayatıma girdi ve beni söyledikleriyle onore etti ama ben okadar korktum ve kendimi kötü hissettimki kendimi geri çektim oda hemen küstü daha 1 gün oldu yaw hemen atlayacak değildim ya o da çok aceleci davrandı azıcık zaman istedim halbuki ama çabuk pes etti hani aylarca süründürsem anlayacam yani sonuç gene hüsran ben sanırım diğer problemlerimin üstesinden gelmeye çalışırken ki geliyorum çok şükür bu konuda başarısız oldum sitem etmemin sebebide biliyorumki bu sitede yazanlar çok dolu ve bilgili insanlar o yüzden yardım istemiştim ama buda yeterli oldu çok teşekkürler
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla