Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2011, 01:15 PM   #14 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: ilişkilerde veya evlilikte en büyük rol

Alıntı:
papatya75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar.ben de bişeyler söyleyebilir miyim. Okuduğum bir kitapta '' erkek evrenin görünen yüzü, kadın ise görünmeyen yüzüdür. Bu yüzden erkek mantıksal, kadın ise duygusal davranır'' diyor. Öcelikle bunu kabullenmekte fayda var diyorum. ilişkilerde ise eşlerin birbirinini tamamlaması gerektiği önemli bir konu. aksi takdirde hangi taraf olursa olsun tek başına bir ilişkiyi sürdüremez.. başka önemli bir nokta, erkek kadından bir adım önde olmalı.ayakları yere sağlam basmalı.basit bir rüzgarda kırdaki otlar gibi sallanmamalı.. sevdiği kadının hayranlığını kazanan bir erkeği, zaten kadını yalnız bırakmaz.çünkü o da kendini erkeğinin yanında rahat ve huzurlu hisseder.

ben erkeğin kadından bir adım önde olması gerektiğini düşünmüorumm .kadınlar nie ezilioo erkek parayı kazandığı için yaptırıma başlıoo yaptırım oldugu yerdee kadınn mutlu değillkii..

kadın herzamn sağlam durmalıı.

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla