Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2008, 01:21 PM   #25 (permalink)
CeM
Çevirmen

CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about
Standart Ynt: Astral Boyuta Çıkış

Alıntı:
cananderen Nickli Üyeden Alıntı

merhaba,verdiğin cevaplar için çok teşekkürler önce.bana bu çok önceden beri oluyor.ben senden öğrendim bunların astral ya da lucid olduğunu.yani herhanfgi bir çaba sarfetmiyorum bunlar için.hiç aklımda yokken oluyor bazen. kıpırdayamıyorum konuşamıyorum.sadece çok hızlı nefes alıp veriyorum.ve duyuyorum nefes sesimi..uyanmak istiyorum uyanamıyorum.ve dua okuyorum ondan sonra uyanıyorum.merak ettiğim şu o kilitlenme durumu olmasa korkmuyorum artık anlattıklarından sonra.yani düz yatmamam mı gerekli.bir de her defasında farklı oluyor.yukarıda anlattığım en son olan.
Merhaba ,istem dışı astral seyahat ve lucid ruyalar çok normal,bu çok rastlanan bir durumdur,eğer geceleri sırt üstü yatıyorsan vücudunu kilitlenmesi vb. durumlar otomatik olarak gerçekleşir bu bilimsel bir durum ve mümkünse yan yatmanızı öneririm..

ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla