16-03-2011, 03:29 PM
|
#28 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Alıntı: house Nickli Üyeden Alıntı
Ya burdan arkadaşlarıma ilişki konusunda güzel paylaşımlar yaptım hatta bi üyeye akıl bile verdim naçizane ama malesef kelin ilacı olsa hesabı dün anladımki bu konuda ben sınıfta kaldım :( çok güzel bir teklif aldım ama daha önceki berbat ilişkimden ötürü içimden bir his onu itti resmen aseksüel oldum birisi bana yaklaşınca kendimden iğreniyorum bana kötülük için yaklaşıyo sanıyorum bilmiyorum doğru insanı nasıl anlayacağım :( haa birde 7 yaşındaki kedimin kısırlaştırılması lazım aklım çıkıyo anesteziden sağ çıkmazsa diye onu çok seviyorum dünden beri bu iki soru aklımı kurcalıyo, hayvancağız sürekli kızgınlıkta aslında kurtulacak ama ben çok korkuyorum kedisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum birde bu ilişki korkusunu nasıl yenerim biliyorum benim gibi hep olumlu şeyler paylşan birine yakışmadı ama bende insanımmmmmmmm :) arada tökezlediğim oluyo hem akıl akıldan üstündür :) | Selam sevgili House, Allahım nasıl da içerlemiş hemmennn... Sakın ha... Kendi açıklamamı yapiim canım, bu aralar biraz dengesiz bir çalışma düzenim ve ruh halim var, daha ilk kez bugün görüyorum bu yazını. Dün görsem cevabını da verirdim canımcım. Önce kedi mevzusunda seni aydınlatmaya çalışayım. 7 yaş ameliyat için geç bir yaş değil, korkma. Ama herkesin yaşındaki sağlık ve dinçlik durumu birbirine denk olmadığı gibi kedilerde de aynı şey geçerli. Onu veterinere götürüp sormalısın. Ama çok uzun bir dönem geçirtmişsin canım yahu. Neden beklettin bu kadar? Hiç çiftleşti mi şimdiye kadar?? neyse, bu soruların cevapları ne olursa olsun, bir an önce veterine gidip kısırlaştır da daha fazla çekmesin hayvancağız:)) İş duygularına gelince durum hem daha basit hem de daha karışık aslında. Şöyle daha basit, içgüdülerin aslında sana neyin doğru neyin yanlış olduğunu söyle, eğer sen iç güdülerini dinlemeyi ve okumayı biliyorsan, onlara güvenebilirsan ne ala. Suya ihtiyacı olan bünyenin susaması gibi bir tepki verir. Eğer sende çekinceli bir durum yarattıysa neden böyle hissettiğine,hangi hareketinin seni farkında olmadan rahatsız ettiğine dikkat etmeni öneririm. zaten Bir gün ertesinde naz ettin gibi davranıp aramaması aslında sana pek çok cevabı sunmuş gibi görünüyor. (Ay böyle de kendimi gazete eklerindeki gözlüklü ablalar gibi hissettim.) Canımcım, komplike olan, sen içindeki güvensizliği neden ve nezaman gelirştirdin, onu bulmak. Tamirini yapmak, ama yine de tedbirini elden bırakmadan, aldığın derle yoluna devam etmek. Ama sana şu kadarını söyleyebilirim, bu dünyada tesadüflerin olmadığına inanıyorsan eğer, "olmayacak iş sen kendini yerden yere atsan da olmaz", bunu anlamana yetecektir. Korkma, korkularından temizle kendini ki korkabileceğin şeyleri etrafına çekme. Önce kendi üzerinde biraz sorgulama yapman gerekecek sanırım. Sen akıllı bir insansın. Üstelik elini attığın işten başarıyla çıktığını da görüyorum. Özgüvenini al eline, dik dur. En doğrusu gelip seni bulur ya da sen onun karşısına çıkıverirsin. yaşadığımız her şeyin bir sebebi olduğunu unutma. Alacağın dersler elbetteki olacak ama, korkularını bul ve onları temizle. İlişkilerinin de daha stabil olacağına inanıyorum ben bu sayede. Sevgiler canım:))
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |