Alıntı:
pctelka Nickli Üyeden Alıntı
Dostum okuduklarını takip ettim.. Aslında ona benzer bir sorun bendede var Sürekli insanlardan zarar görecekmişim gibi sürekli gardım yukarıda ... Sanki biri her an arkamdan hançerleyecek veya her an kötü bişi yapacak diye rahat değilim ... Geçmiş deneyimlerimi yönlendiriyor beni galiba...
İnsanlar aslında benim için en onemlı unsurlardan bırısı kazanmak ıcın her seyı yapabilmek olsa gerek fakat karsımdakı bır cok ınsanında bunu yapmayacagına emınım bır cok arkadas edındım fakat kendımden veren hep ben oldum ... bu dunyada tanıdıklarım kişilerin coğuna onlarınların bana yaptıgından, hep ben daha fazlasını yapmışımdır. Ornegın bır cok arkadasımın kotu gununde her zaman ben varken benım kotu gunum oldugunda hepsınde bır bosvermıslık havası vardı yanıma baktıgımda kımseyı goremedım ... o yuzden bır cok ınsanıda sılıp attım işi merhaba merhaba ya doktum . Fakat olan yıne bana oldu ... Simdide yanlız kaldım...
Sonuc olarak ,bağlamak gerekirse aslında biz bu dunyada geciciyiz ve her gunumuze sukretmemız lazım ... biliyorum bazen ısyana gelebılıyoruz (ben dahil ) bu gıbı durumlarda . Fakat dısarıda o kadr ac evi barkı olmayan ınsan varkı , ozellıkle yetıstırme yurtlarında veya huzur evlerınde kımsenızın olmadıgını bir anlıgına dusunsenıze... BEnce her seye sukretmek az da olsa halk tabırıyle polyannacılık oynamayı yapmamız lazım ... Biliyorum bazen en kucuk seyde bıle sıkısabılırız, Isyana gelip yeter bea sukredıyorum bır sey olmuyorda dıyebılırz . Mesela bende neden bende asık olamıyorum deyıp ısyana gelebılıyorum . Neden herkesın bır sevgılısı varda benım yok dıyebılıyorum . Bazen bunun gıbı bende sıkısıyorum , isyana gelebliyorum ama , ama işte cozumu bende bulamadım . Bulan varsada sevınırım ... |
aynen beni anlatmışsın arkadaşım bende herkese yardım ediyorum ama iş bana gelince herkes toz oluyo etraftan sölediklerini aynen yaşadım seni okadar iyi anlıyorumki....biz hep iyilik kumkuması oldukça sanırım bizi ezip kullanıyolar dün cliviaf bana herşey önce kendini sevmekten geçer dedi ve karşı tarafında bunu hissedip ona göre davranacağını söledi katılıyorum ben şimdi eft yapıp arınıyorum sonrada olumlamalar var sanada tavsiye ederim