Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Şimdi dostum biz farkında değiliz ama kendimizi tam anlamıyla sevip affetmediğimiz sürece iyi insan ve deneyimleri kendimize çekemiyoruz yani mutluluğu haketmediğimizi düşünürsek hep bizi kullanıp üzecek insanlar çıkar karşımıza, biz kendimizi severiz sanarız ama içten içe hep bişeyler için suçlarız kendimizi o manada yani böle oluncada karşı taraf hep bizim bu ezik yanımızdan yayarlanıyo işte kendini tam manasıyla sevip affedersen bak ne mucizeler oluyo etrafında bidaha o tarz insanlar hayatına girmiyo
mesela BEN KENDİMİ SEVİYORUM ONAYLIYORUM VE DERİNDEN AFFEDİYORUM BEN MUTLULUĞU HAKEDİYORUM DİYECEKSİN zaten EFT yaparken zaten set up yaptıktan sonra ve göğüs çakrana vururkende bunu sölüyosunki halihazırdaki sorunundan arınasın eft konusunda sitede ve nette arama yaparsan çok güzel anlatımlı videolar var oradan öğrenebilirsin çok yayarlı bi teknik tavsiye ederim hemen tıkanıklar ve sorunlar çzöülüyo iananmasan bile....ben bi site bulmuştum videolu anlatım vardı dur bulayımda paylaşayım hemen |