Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2011, 04:53 PM   #93 (permalink)
Turhan
Üsteğmen

Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice
Standart Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

29. Gün : Harekete Geçme Zamanı
Hayatınızda sınırsız zenginliği tecrübe etmek istiyorsanız şimdi arzularınız yönünde harekete geçme zamanı. Öncelikle en önemli adım zenginlikle ilişkili doğru zihinsel yapıya sahip olmak, bu güne kadar bunu sağlayacak konuları ve kullanabileceğimiz yöntemleriş tartıştık ancak şimdi fiziksel aktivite zamanı.
Kendinizi dünyanın dışına çekin, enerjinizi, ruhunuzu, bilginizi serbest bırakın, ve paranın size doğru akışını seyredin. Bu güne kadar size her gün zenginlikle ilgili bir görev vererek eylem odaklı düşünce sisteminizi geliştirmeye çalıştım. Şimdi sıra sizde, her gün parayı kendinize çekecek neler yapabileceksiniz. Günlük amacınızı koyun ve bunu gerçekleştirin.
Eğer evrenden payınıza düşen zenginliği almak için gerekli eylemleri gerçekleştirmeyecekseniz. Böyle bir programa 30 gün harcamak anlamsız. Buna rağmen zihninizi geliştirmenin hasadını kaçınılmaz olarak toplayacaksınız. Düşüncelerinizin gücüne inanırsanız gerçek özgürlük sizi saracaktır. Düşünceleri haraketlerle genişletmek zorundasınız.
Nasıl düşüncelerinizi gerektiği kadar odaklamadan, gideceğiniz yönü ve amaçlarınızı bilmeden bir eylem gerçekleştirmek verimsiz bir çabaysa; amaçlarınızı bildiğiniz halde ulaşmak için çaba sarfetmemekte o kadar anlamsızdır.
Karma öğretisinin etki tepki kuramını hatırlayın; verebileceğinizden fazlası, almaya açık olduğunuzdan fazlası. Ayrıca yapabileceğiniz çok basit bir eylemide hatırlamanızı istiyorum; Her gün 5 yada 10 dakikanızı zihninizi yeniden yönlendirmek için zenginlik düşüncelerine ayırın. Bunu bir aydır zaten yapıyorsunuz, buna devam etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Kararlı olarak ekmeye devam edin, biçmeye başlayacaksınız. Bolluk düşünceleri ektiğiniz sürece zenginlik ve refah biçeceksiniz.
Beş dakikanızı aşağıdaki düşüncelerin doğruluğunu hissetmeye ayırın;
EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜM İÇİN EYLEME GEÇECEĞİM. KENDİMİ SERBEST BIRAKACAĞIM VE EVRENİN HEDİYELERİNİ ÖZGÜRCE KABUL EDECEĞİM. SÜREKLİ OLARAK BOLLUK VE REFAH DÜŞÜNCELERİ EKECEĞİM.
Günün Egzersizi : Artık kendinizi günde 10 dakikanızı düşüncelerinizi geliştirmek için ayırmaya alıştınız. Bu gün bu program bittikten sonrada buna deevam etmeye karar verin. H ergün On dakikanızı hayatınızı güzelleştirmek için ne yapabileceğinizi düşünmeye ayırın. Hayallerinizi imgelemek için, pozitif olumlamalar yapmak için yada size ilham verecek kitaplar okumak için on dakika ayırın bu zihninizi hayatınızı güzelleştirmek konusunda pozitif tarafta kalmanızı sağlayacaktır. Bugün yapıcı bir hayatın peşinden koşmaya karar verin.

ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.

Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

Başta kendimi sonra herkesi affettim.
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla