Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2011, 06:41 PM   #2 (permalink)
Zafer yolcusu
Teğmen

Zafer yolcusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 210
80 Mesajinıza toplam 242 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Zafer yolcusu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: depresyonda olduğumuzu nasıl anlarız?

Alıntı:
daLqa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar selam..
ben anlayamıyorum şuanki hissettiğim bunalım halimi yoksa normal mi..yardımcı olursanız inanın çok sevinicem
sadece 1.5 sene önce acayip huzurluydum mutluydum ondan sonra bi durgunlaştım olgunlaştım gibi.. yani robot gibi yaşıyoruz. eskiden olsa hayatı 100 yıl yaşardım seve seve. şimdi yok. ne zaman gitsek diye bakıyoruz? e o zaman ben 1.5 senedir bunalımdamıyım? bu süre zarfında telkinde dinledim bi ara ama yine sadece negatif düşüncelerimi engelledi farkındalık yaptı. öyle eskisi gibi huzur vermedi.. nerde hata yaptım? nasıl eskisi gibi olabilirim.
İnsanlar böyle evreler geçirebiliyor.Bende yaşadım çoğu zaman.Sanki boşluktaydım herşey anlamsız geliyor.Standartlaşıyoruz. Küresel dünyanın bize sunduğu tükenmişlik hissi aslında bu.İnsan kendini güncelleyen bir varlıktır.Bir günü bir gününe uymayabilir.Ama yarın daha farklı olabilirsin daha mutlu huzurlu olabilirsin ;) İlk şey olumsuz düşünmemek sevdiğin şeyleri yapmak,sosyal çevreyle iyi ilşkiler kurmaktır.Ama çevrendekiler düşünceleriyle seni öldürebiliyor olabilir.Onlardan kendini uzak tutmanı öneririm, ölyle bir durum varsa eğer sosyal çevreni değiştir.Telkinleri de dinle.Mutluluk telkini çok etkili mesela.Ama belli sırayla baştan disiplinli dinlersen birçok değişiklik alacaktır.Disiplinli dinlemek şart.Güzel günler geçirmen dileğiyle
Zafer yolcusu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla