Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2011, 10:24 PM   #4 (permalink)
daLqa
Teğmen

daLqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 11
80 Mesajinıza toplam 349 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
daLqa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: depresyonda olduğumuzu nasıl anlarız?

Alıntı:
newroses Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Önce ki yaşamında seni mutlu eden neydi?.Bu zamanda da o mutlu eden her ne ise ona sahip olabilirmisin? Yani bir hayalin,hedefin,çevrende herkimse...? Eğer hayırsa Seni üzen bir olayın etkisinde misin? Kusura kalma sorularla başladım bunları netleştirirsek sana daha iyi yardımda bulunabilirim...
hemen cevaplıyorum
bir sağlık sorunum vardı ameliyat oldum hayata yeniden başlıyo gibi düşünüyordum o kadar çok hayalim vardı ki. çocuk gibiydim resmen :) sanırım hayallerim mutlu ediyordu daha doğrusu bu hayalleri artık gerçekleştirebileceğimin umudu.. ama ne yazıkki öyle olmadı. bi süre sonra huzurum kalmadı.. düşünüyorum beni üzen bi olayın etkisi sorun burda sanırım.. geçmiş geçmiş olmasına rağmen resmen zamanı boşa harcadım. kendimi 2 sene önce bu 2 sene içinde bunları bunları yapıcam diye kafama takmıştım hiç biri olmadı o 2 seneye yanıyorum galiba hala bu bunalım mı yaptı bilmiyorum.. benim merak ettiğim normal insanlar nasıl hissediyo hayata karşı depresyondamıyım anlamıyorum.
daLqa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla